صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
يك مقام نيجريه‌اي:

شركت‌هاي نفتي به صلح در نيجريه كمك نمي‌كنند

پس از عفو عمومي دولت نيجريه در آگوست سال 2009 كه به دنبال آن هزاران نفر خلع سلاح شدند و بيشتر درگيري‌ها در اين منطقه پايان يافت، شركت‌هاي نفتي به نيجريه به عنوان يكي از مناطق اصلي توليد نفت بازنگشتند.
کد خبر: ۱۷۷۳۱۳
| |
1185 بازدید
مشاور مخصوص رئيس‌جمهور نيجريه گفت شركت‌هاي نفتي در ارتقاء سطح زندگي مردم نيجريه موفق نبوده‌اند و اين مسئله صلح در اين كشور را به خطر انداخته است.

به گزارش گروه اقتصاد بين‌الملل فارس، مشاور مخصوص رئيس جمهور نيجريه گفت: به علت عدم موفقيت شركت‌هاي نفتي در سرمايه‌گذاري در نيجريه براي ارتقاء سطح زندگي ساكنان اين كشور، صلح در اين كشور به خطر افتاده است.

وي افزود: پس از عفو عمومي دولت نيجريه در آگوست سال 2009 كه به دنبال آن هزاران نفر خلع سلاح شدند و بيشتر درگيري‌ها در اين منطقه پايان يافت، شركت‌هاي نفتي به نيجريه به عنوان يكي از مناطق اصلي توليد نفت بازنگشتند.

به گزارش بلومبرگ، در عين حال توليد نفت نيجريه به عنوان بزرگ‌ترين توليدكننده نفت قاره آفريقا، يك ماه پيش از عفو عمومي 1.7 ميليون بشكه در روز بود كه بعد از آن به بيش از 2.1 ميليون بشكه در روز افزايش يافت.

حملات گروه‌هاي مسلح بيش از 28 درصد توليد نفت در اين كشور را در سال‌هاي 2006 تا 2009 كاهش داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...