صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوآوري در سفر جديد احمدي‌نژاد به نيويورك

برخي از اين شبكه‌‌ها، كارت‌هاي دعوتي را كه گفته مي‌شود توسط نماينده ايران در سازمان ملل متحد براي ايرانيان مقيم آمريكا فرستاده شده، به تصوير كشيدند.
کد خبر: ۱۷۰۷۹
| |
52968 بازدید
دكتر محمود احمدي‌نژاد كه امسال نيز مانند سه سال گذشته، قصد دارد در اجلاس سازمان ملل متحد در نيويورك شركت كرده و سخنراني كند، در نظر دارد تا با ايرانيان مقيم آمريكا نيز به گفت‌وگو بپردازد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، بسياري از رسانه‌هاي خارجي اعلام كرده‌اند كه ديدار با ايرانيان مقيم آمريكا در برنامه سفر احمدي‌نژاد به مقر سازمان ملل قرار دارد.
برخي از اين شبكه‌‌ها، كارت‌هاي دعوتي را كه گفته مي‌شود توسط نماينده ايران در سازمان ملل متحد براي ايرانيان مقيم آمريكا فرستاده شده، به تصوير كشيدند.
بنابراين اخبار نمايندگي ايران در سازمان ملل ايرانيان مقيم آمريكا را به ضيافت افطاري احمدي نژاد،‌ رييس جمهور دعوت كرده است.

البته برنامه‌هاي اين رسانه‌ها براي تخريب اين برنامه و حمله به رئيس‌جمهور ايران طراحي و تدوين شده بود و قصد تحت‌الشعاع قرار دادن اين برنامه احتمالي را داشته‌اند.
خبر اين ديدار در حالي در رسانه‌هاي خارجي به ويژه آمريكايي عنوان مي‌شود كه تاكنون هيچ مقام رسمي و دستگاهي در کشورمان چنين خبري را اعلام يا تأييد نكرده است.

به نظر مي‌رسد براي ديدار ايرانيان مقيم آمريكا با احمدي‌نژاد نياز به حضور آنان در نيويورك است كه بايد تمهديدات قابل توجهي براي آن انديشيده شود كه البته در صورت صحت چنين ديداري، آن هم درست در زمان بالا گرفتن رقابت‌هاي انتخاباتي رياست‌جمهوري آمريكا حركتي قابل توجه و نوآورانه است كه مي‌تواند دستاوردهاي خوبي براي كشورمان به همراه داشته باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟