صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سقف مجازات كودك‌آزاري؛ فقط 6 ماه حبس!

کد خبر: ۱۶۴۴۶۱
| |
1931 بازدید

عضو هيات مديره انجمن حمايت از حقوق كودكان با انتقاد از فقدان نظام حقوقي مشخصي براي رسيدگي به جرايم عليه كودكان، بر ضرورت تسريع در روند تصويب لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان كه از سوي سازمان بهزيستي تهيه شده و اكنون در دستور كار كميسيون اجتماعي دولت قرار دارد، تاكيد كرد.

مونيكا نادي در گفت‌وگو با ايسنا ضمن اشاره به اين‌كه تصويب قانون فعلي حمايت از كودكان و نوجوانان گام‌رو‌به جلوي بزرگي بود، گفت: قانون فعلي خلأهايي دارد كه بايد برطرف شود.

وي با اشاره به اين‌كه آيين دادرسي ويژه‌اي براي رسيدگي به جرايم عليه كودكان وجود ندارد، اضافه كرد: اين در حالي است كه براي رسيدگي به جرايم كودكان و نوجوانان قانون مشخصي پيش‌بيني شده است.

عضو هيات مديره انجمن حمايت از حقوق كودكان با اشاره به اين‌كه سقف مجازات در نظر گرفته شده براي كودك‌آزاري 6 ماه حبس است، خاطرنشان كرد: يكي از مشكلات قانون فعلي حمايت از كودكان و نوجوانان عدم تناسب جرم و مجازات است.

وي همچنين از محدوديت اختيارات بازپرس دادسراي اطفال انتقاد و اظهار كرد: محدوديت‌هايي كه براي بازپرس دادسراي اطفال پيش‌بيني شده است، گاهي موجب مي‌شود كه متهمان كودك‌آزاري در حين رسيدگي به پرونده متواري شوند و از چنگال قانون بگريزند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟