صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زمين‌خواري‌هاي شيراز در کمیسیون اصل90

سخنگوي كميسيون اصل نود مجلس گفت كه بررسي‌ زمين‌خواري‌هاي شيراز بعد از بودجه در دستور كار كميسيون اصل 90 قرار مي‌گيرد.
کد خبر: ۱۶۳۰۲۰
| |
1887 بازدید

سخنگوي كميسيون اصل نود مجلس گفت كه بررسي‌ زمين‌خواري‌هاي شيراز بعد از بودجه در دستور كار كميسيون اصل 90 قرار مي‌گيرد.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام حسين اسلامي سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي به موضوع زمين‌خواري‌هاي شيراز اشاره كرد و اظهار داشت: در حال حاضر مجلس مشغول رسيدگي به بودجه است و به همين دليل جلسات كميسيون اصل 90 تشكيل نمي‌شوند.

وي افزود: البته فعاليت‌هايي از سوي كميسيون براي بررسي زمين‌خواري‌هاي شيراز انجام شده است و ما مشغول جمع‌آوري مستندات اين زمين‌خواري‌ها هستيم تا انشاءالله از هفته آينده كه بحث بودجه به پايان مي‌رسد، اين موضوع را در دستور كار كميسيون قرار دهيم.

سخنگوي كميسيون اصل 90 مجلس موضوع زمين‌خواري‌هاي شيراز را مسئله بسيار مهمي ارزيابي كرد و اظهار داشت: تاكنون مستندات زيادي از سوي مراجع نظارتي در اين زمينه تهيه شده و درخواست‌هايي هم از سوي كميسيون براي جمع آوري اطلاعات بيشتر از نهاد‌هاي نظارتي ارائه شده است.

حسين قاسمي فرماندار سابق شيراز چندي پيش در مصاحبه با خبرگزاري فارس درباره زمين‌خواري‌هاي فردي به نام الخوري در شيراز افشاگري كرده بود و بعد از آن الخوري در برخي محافل اعلام كرده بود كه من قاسمي را بركنار خواهم كرد؛ بعد از چند روز از طرح اين مباحث احمد‌زاده استاندار فارس طي حكمي قاسمي را بركنار كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟