صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وعده نجار برای آزادي 12 ايراني ربوده شده

وزير كشور روز سه‌شنبه با حضور در جلسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي علاوه بر ارائه گزارشي در مورد اقدامات انجام شده براي مقابله با ناامني‌هاي غرب كشور و خوزستان، خبر داد كه «امشب يا فردا دوازده مهندس ربوده شده در افغانستان آزاد خواهند شد.»
کد خبر: ۱۵۹۶۹۲
| |
4646 بازدید

وزير كشور روز سه‌شنبه با حضور در جلسه كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي علاوه بر ارائه گزارشي در مورد اقدامات انجام شده براي مقابله با ناامني‌هاي غرب كشور و خوزستان، خبر داد كه «امشب يا فردا دوازده مهندس ربوده شده در افغانستان آزاد خواهند شد.»

حجت الاسلام حسين سبحاني‌نيا عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفت‌وگو با ايسنا، با اعلام اين خبر اظهار كرد: در اين جلسه اعضاي كميسيون سوالي در مورد اقدامات وزارت كشور براي آزادي دوازده مهندس ربوده شده ايراني در افغانستان مطرح كردند. وزير كشور نيز پاسخ داد كه ابتدا تصور مي‌شد اين كار توسط طالبان انجام شده است اما با پيگيري‌هاي وزارت كشور مشخص شد كه اين اقدام از جانب طالبان نبوده است.

وي در ادامه با تشريح نحوه ربوده شدن مهندسين ايراني در افغانستان، گفت: طبق اظهارات وزير كشور با پيگيري‌هاي انجام شده، امشب يا فردا اين مهندسين كه توسط عناصر وابسته به استان مرزي در غرب كشور افغانستان براي حل مساله داخلي‌شان ربوده شده‌اند، آزاد مي‌شوند.

وي همچنين با بيان اين‌كه «در اين جلسه وزير كشور گزارشي در مورد اقدامات انجام شده اين وزارتخانه براي مقابله با برخي ناامني‌ها و اقدامات كور در قسمت غرب كشور و خوزستان ارائه نمود» ادامه داد: آقاي نجار و معاون امنيتي وزارت كشور گزارشي در مورد اقدامات وزارت كشور در شهرهاي مريوان، سنندج، شادگان و اهواز به اعضاي كميسيون ارائه كردند.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ادامه داد: همچنين در اين جلسه وزير كشور به اقدامات ضدانقلاب در اين مناطق براي ايجاد ناامني در كشور اشاره و تاكيد كرد كه نيروهاي انتظامي و دستگاه امنيتي به سرعت، جدي و فعال در صحنه خواهد بود و در جهت برقراري آرامش و امنيت كوشا هستند و مشكلي هم در اين رابطه در اين مناطق وجود ندارد.

وي همچنين با اشاره به طرح سوال سه نماينده از وزير كشور در جلسه امروز اين كميسيون،‌ گفت: در اين جلسه احمدرضا دستغيب (فخرالدين) نماينده شيراز سوالي در مورد فعاليت انجمن حجتيه در بخش‌هاي مختلف و اقدامات وزارت كشور براي مقابله با فعاليت اين انجمن مطرح كرد كه با توضيحات وزير و معاون سياسي وزارت كشور، اين نماينده قانع شد.

وي در پايان گفت: همچنين در اين جلسه جهانگيرزاده و قاضي‌پور نمايندگان اروميه در مورد دليل مخالفت برگزاري نشستي در اروميه سوالي را مطرح نمودند كه با توضيحات وزير كشور و معاون سياسي و امنيتي اين وزارتخانه اين نمايندگان نيز قانع شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...