صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
نقوی

5+1با برنامه مدون وارد مذاکرات استانبول شود

کد خبر: ۱۴۱۳۷۰
| |
2218 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز امیدواری کرد گروه 1+5 در مذاکرات پیش رو در استانبول برخلاف مذاکرات ژنو 3 با برنامه ای مدون برای موضوعات مشترک از جمله خلع سلاح هسته ای و جلوگیری از اشاعه آن وارد شود.
به گزارش مهر، سید حسین نقوی با اشاره به مذکرات پیش رو در بحث هسته ای اظهارداشت: از آنجا که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور تولید کننده اورانیوم غنی شده تبدیل شده و از فناروی هسته ای برخودار است به عنوان یک کشور صاحب صنعت هسته ای برای مذاکرات پیرامون مسائل هسته ای جهان آمادگی دارد.

وی ادامه داد: بنابراین این دور مذاکرات برای این موضوع است و از نظر ایران اساسا مسئله هسته ای حل شده است و ادامه مذاکرات با 1+5 به معنای پیگیری موضوع هسته ای ایران نیست زیرا این گروه مرجع صلاحیت برای مذاکره پیرامون روند فعالیت هسته ای ایران نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: جمهوری اسلامی به 1+5 اجازه نمی دهد که درخصوص مسئله هسته ای ایران بحث کنند. ما در ژنو 3 هم توانستیم این عدم همکاری بین المللی و موانع و مشکلات بین المللی که بر سر راه ما در فعالیت صلح آمیز هسته ای قرار دارد  را به دنیا نشان دهیم.

نقوی با بیان اینکه 1+5 در ژنو 3 بدون برنامه ورود پیدا کرد، گفت: آنها در این مذاکرات هدف خاصی را دنبال نمی کردند و البته جمهوری اسلامی هم به آنان اجازه نداد تا درباره برنامه هسته ای ایران اظهار نظر کنند . آنها هیچ برنامه ای هم برای حوزه فعالیت کشورهای دیگر در بحث هسته ای نداشتند، امیدواریم در مذاکرات استانبول 1+5 بتواند با برنامه برای موضوعات مشترک از جمله خلع سلاح هسته ای  و جلوگیری از اشاعه آن وارد شود.

نماینده ورامین خاطرنشان کرد: این مذاکرات برای جمهوری اسلامی فرصتی است که به عنوان کشور صاحب انرژی هسته ای در گفتگوها حاضر و برای همکاری های بین المللی برای رسیدن به خلع سلاح هسته ای اقدام کند.

نقوی ادامه داد: کشورهای غربی هم اگر واقعا نگران امنیت جهان و خاورمیانه هستند بهتر است با برنامه ای مدون وارد این دور مذاکرات شوند و در نهایت به آنچه در این مذاکرات توافق می شود پایبند باشند.

وی گفت: ما در ژنو 3 شاهد افتضاح خانم اشتون در قبال مذاکرات انجام شده بودیم .عملکرد خانم اشتون ، بار دیگر شفافیت عملکرد ایران در صحنه بین المللی را به افکار عمومی دنیا نشان داد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار