کشف علت خاموشي‌ها توسط يک روزنامه

4 هزار مگاوات کسري توليد برق ناشي از کمبود آب، هزار مگاوات طولاني تر شدن تعميرات، هزار مگاوات به خاطر تعهدات پيمانکاران، 2 هزار مگاوات محدوديت هاي فني و 3 هزار مگاوات به دليل سوانح است.
کد خبر: ۱۳۷۹۱
|
۲۴ تير ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۱ 14 July 2008
|
16429 بازدید
روزنامه «اعتماد» در تيتري با عنوان «تفاوت 11 هزار مگاواتي ظرفيت و توليد برق کجا مي رود؟» نوشت: در صورتي که دولت نهم کمي مديريت به خرج مي داد مي توانست حداقل 6 هزار مگاوات به توليد برق کشور بيفزايد.

يک کارشناس برق به اين روزنامه گفت؛ ظرفيت نامي توليد برق کشور 43 هزار مگاوات است. اين در حالي است که اکنون 32 هزار مگاوات از آن استفاده مي شود.

وي با اشاره به اينکه حداقل نياز کشور به توليد برق 38 هزار مگاوات است تا قطعي برق نداشته باشيم، افزود؛ اگر 6 هزار مگاوات به توليد برق کشور افزوده مي شد اکنون شاهد قطعي برق روزانه دو ساعت در کشور نبوديم.

اين کارشناس تفاوت 11 هزار مگاواتي ظرفيت تا توليد را ناشي از سوءمديريت دانست و گفت؛ بخشي از اين سوء مديريت را دولت مي توانست با کمي تدبير رفع کند.

به گفته اين کارشناس 4 هزار مگاوات کسري توليد برق ناشي از کمبود آب، هزار مگاوات طولاني تر شدن تعميرات، هزار مگاوات به خاطر تعهدات پيمانکاران، 2 هزار مگاوات محدوديت هاي فني و 3 هزار مگاوات به دليل سوانح است.

اين کارشناس برق با اشاره به اين نکته که حداقل 3 هزار مگاوات از کسري برق يعني بخش هاي مربوط به تعميرات ( که هر ساله بايد تا اول خردادماه آماده باشد اما امسال به تاخير افتاده است)، پيمانکاران و 50 درصد از بخش مرتبط با محدوديت هاي فني را مي شد با مديريت حل کرد و 3 هزار مگاوات باقيمانده حداقل نياز کشور را دولت با مديريت زمان مي توانست جبران کند افزود؛ با توجه به اين موارد آنچه دولت عنوان مي کند بحران آب عامل مهم کمبود و قطعي برق است اين عامل نقش زياد مهمي در قطعي برق ندارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟