صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موشک‌های ایران کابوس پنتاگون شدند

تحلیلگر معروف آمریکایی به قدرت ایران در هدف قرار دادن مواضع دشمن در منطقه و ناتوانی سامانه های پدافندی در برابر موشک های ایرانی اذعان کرد.
کد خبر: ۱۳۶۸۹۷۳
| |
2700 بازدید
موشک‌های ایران کابوس پنتاگون شدند

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ جفری ساکس اقتصاددان و تحلیلگر ژئوپلیتیک آمریکایی در گفتگو با تاکر کارلسون مجری معروف این کشور تاکید کرد، بحران اقتصادی در جهان به دلیل بسته شدن تنگه هرمز به وجود آمده است؛ تنگه ای که مقادیر زیاد و حیاتی از منابع انرژی از آن عبور می کند.

وی نسبت به پیامدهای گسترده بسته شدن تنگه هرمز بر بازارهای جهانی و زنجیره انرژی هشدار داد.

ساکس بیان کرد، از سرگیری تجاوز نظامی علیه ایران می تواند باعث خارج شدن تنش ها از کنترل شود.

وی گفت: ما باید از بمباران و اقدامات نظامی علیه ایران دور شویم. ممکن است این تشن ها به یک جنگ منطقه ای و در نهایت جنگ جهانی منجر شود. ایران واکنش سریع و قاطع نشان می دهد. این کشور نشان داده که می تواند بخش های مهم در منطقه را هدف قرار دهد.

ساکس تاکید کرد، در صورت آغاز مجدد حملات موشکی، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و اراضی اشغالی در معرض خطر قرار دارند. سامانه های پدافند هوایی نمی توانند از زیرساخت های حیاتی این کشورها دفاع کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟