ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار مقاومت عراق به کویت و الجولانی

دبیرکل گردان‌های سیدالشهداء عراق با اشاره به ورود جنگ به مرحله‌ای حساس، نسبت به هرگونه گسترش درگیری از طریق کشورهای منطقه هشدار داد و از پاسخ متقابل سخن گفت.
کد خبر: ۱۳۶۴۹۲۷
| |
3025 بازدید
هشدار مقاومت عراق به کویت و الجولانی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ابو آلاء الولائی، دبیرکل گردان‌های سیدالشهداء عراق در بیانیه‌ای تاکید کرد: با ورود جنگ صهیونیستی - آمریکایی علیه ایران به ماه دوم و ناکامی آن در تحقق اهداف اعلام‌شده، تهدیدهای آمریکا برای انجام تهاجم زمینی به خاک جمهوری اسلامی و گذار از یک نبرد محدود به جنگی فراگیر رو به افزایش است.

وی گفت: در این چارچوب، لازم می‌دانم به نکات زیر اشاره کنم؛ نخست، در صورتی که نیروهای آمریکایی از خاک کویت به‌عنوان نقطه آغاز حمله به ایران استفاده کنند، محور مقاومت در چارچوب وحدت میدان‌ها، این اقدام را نقض مرزهای امنیتی منطقه تلقی خواهد کرد.

در ادامه این پیام آمده است: دوم، گزارش‌هایی درباره نیت الجولانی برای عبور از مرزها و ورود به خاک لبنان، در راستای حمایت از نیروهای صهیونیستی علیه لبنان، در حال انتشار است.

الولائی خاطرنشان کرد: بر این اساس، در صورت تحقق هر یک از این دو سناریو، محور مقاومت ناگزیر به اتخاذ اقدامات متقابل خواهد بود و بر پایه اصل مقابله به مثل، به نقض مرزهای منطقه‌ای پاسخ خواهد داد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار