ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش نسبی دما تا فردا در پایتخت

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز و فردا (۷ و ۸ اسفند) افزایش نسبی دما و از روز یکشنبه کاهش نسبتا محسوس دما در استان مورد انتظار است.
کد خبر: ۱۳۵۹۹۸۲
| |
573 بازدید
افزایش نسبی دما تا فردا در پایتخت

به گزارش تابناک، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد پیش بینی می شود.

از بعد از ظهر جمعه تا روز یکشنبه (۷ تا ۹ اسفند) در سطح استان در بعضی ساعات وزش باد نسبتا شدید و در نیمه جنوبی و غربی در بعضی ساعات وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و گرد و خاک مورد انتظار است.

همچنین از جمعه شب تا روز دوشنبه با عبور سامانه بارشی به تناوب در نیمه شمالی استان افزایش ابر در بعضی ساعات وقوع بارشهای رگباری و رعد و برق در ارتفاعات بالادست بارش برف و کولاک و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ پیش بینی می شود.

امروز و فردا (۷ و ۸ اسفند) افزایش نسبی دما و از روز یکشنبه کاهش نسبتا محسوس دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آبعلی با کمینه ۱- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه‌ استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۸ اسفند) صاف، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد و شنبه (۹ اسفند)، کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی وزش باد شدید و گردوخاک و احتمال رگبار باران با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات