عراقچی:پیشرفتهای خوبی حاصل شد؛ وارد توافق در حوزه هستهای و تحریمها شدیم؛ تیمهای فنی از دوشنبه کار را در وین شروع میکنند/عمان: پیشرفت قابل توجهی حاصل شد

«جی دی ونس» معاون رئیسجمهور آمریکا نیز شامگاه چهارشنبه ششم اسفند در گفتوگو با شبکه آمریکایی «فاکسنیوز» با اشاره به مذاکرات پیشرو با ایران اظهار کرد: «مسیر دیپلماسی گزینه مطلوب ماست و ترجیح میدهیم از طریق گفتوگو به نتیجه برسیم. ما به دنبال شرایطی هستیم که ایران نتواند جهان را بهصورت هستهای تهدید کند.»
به گزارش سرویس بین الملل تابناک، دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا که امروز پنج شنبه هفتم اسفند با میانجیگری عمان در محل سفارت این کشور در ژنو آغاز شده بود به پایان رسید.
این مذاکرات با از سر گرفتن دیدارهای دوجانبه میان هیات آمریکایی با طرف عمانی در محل سفارت عمان در ژنو آغاز شده بود.
وزیر خارجه عمان صبح امروز هنگام حرکت به سمت محل برگزاری مذاکرات در پاسخ به خبرنگاری که از وی پرسید، آیا به مذاکرات امروز امیدوار هستید؟ علامت تایید نشان داد.
سومین دور مذاکرات میان ایران و آمریکا شب گذشته ورود هیات ایرانی به ژنو و دیدار و با رایزنی با وزیر خارجه عمان آغاز شد.
سال تمام به برجام می گفتند
ترکمنچای
حالا اسم این یکی را چی بذاریم
تسلیم نامه
و جنگ و حملات نظامی، متأسفانه اجتناب 🤬😢ناپذیر است
تمام دنیا می داند که ایران جزء "ان پی تی" است و استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای می کند و تمام دنیا می داند شما عروسک خیمه شب بازی لابی صهیونیستی هستید که رئیس این رژیم در غزه متهم به جنایت جنگی در غزه است.
ایران صلح طلب و شماها جنگ طلب، کودک کش و جنایت کار جنگی هستید.
گاوچرون
همه ی کشورها از انرژی اتمی دارند استفاده می کنند
همین امارات
اینها بهانه برای حمله به ایران است.
در دیپلماسی برگ برنده با ماست و ترامپ اگر برگ برنده ای در دست داشت از "تسلیم ایران" و این گونه عبارات سخن نمی گفت چون دیپلماسی حرف منطق است و با تسلیم که زبان یکجانبه گری است بیگانه است.
یعنی یه چی گفتی مرغ پخته بخنده! مثلا در غیرمستقیم چطور خواسته ها کم میشه؟
مثله دفعات قبل
الان عمان شاهده که چی گفتیم و چی جواب دادن
خیلی ساده ست
عمان هیچ ادعا و توقعی نداره برعکس بقیه همسایگان و اروپا همه ش دنبال سهم خواهی هستن
استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای طبق قوانین آژانس حق ماست آیا واقعا چنین مسائل واضح بین المللی را نمی فهمند؟ یا این تاجر دکان سیاسی به نفع لابی صهیونیست راه انداخته که در قضیه اپستین مجرم جنسی پایش را گیر انداخته اند تا در مسائل سیاسی از او سوء استفاده کنند.
آیا تولید ۴۰۰ کیلو گرم اورانیوم شصت درصدی ، مطابق قوانین آژانس و در راستای اهداف صلح آمیز است؟


