ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرانسه کارفرمای اصلی گروهک منافقین + عکس

فرانسه با وجود جنایات منافقین علیه هزاران ایرانی و کشتار هزاران نفر از مردم بیگناه کشورمان، اما آنها را زیر چتر کامل حمایتی خود برده است.
کد خبر: ۱۳۵۹۸۴۹
| |
2661 بازدید

فرانسه کارفرمای اصلی گروهک منافقین + عکس

به گزارش تابناک، صابرین نیوز نوشت:
فرانسه در طول سال‌های پس از انقلاب تا به امروز دشمنی خود با مردم ایران را با اقدامات گوناگونی نشان داده است. از ۸ سال دفاع مقدس که تمام قد از صدام حمایت کرد تا ماجرای صدور خون های آلوده به ایران تنها گوشه ای از این دشمنی است. اما یکی از اقدامات و دشمنی های واضح این کشور حمایت همه جانبه از گروهک تروریستی منافقین هست.

 فرانسه با وجود جنایات منافقین علیه هزاران ایرانی و کشتار هزاران نفر از مردم بیگناه کشورمان، اما آنها را زیر چتر کامل حمایتی خود برده است. به عنوان مثال مریم رجوی و زهرا مریخی که دارای «وانتد قرمز» هستند و طبیعتاً نباید تردد آزادانه در اروپا داشته باشند، اما پاریس برای مریم رجوی پاسپورتی به نام «فرزانه دربحانی» و برای زهرا مریخی پاسپورتی به نام «پروانه همدانی» صادر کرده تا این دو تروریست حیاتی آزادانه داشته باشند!

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات