صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مصباحی‌مقدم پیشنهاد كرد:

وزارتخانه‌‌های مكمل ادغام شوند

«كار» و «رفاه» دركنارهم
کد خبر: ۱۳۵۸۸۳
| |
1634 بازدید

عضو كمیسیون اقتصادی مجلس ضمن پیشنهاد ادغام وزارتخانه‌های صنایع، بازرگانی و كشاورزی، تصریح كرد: ادغام وزارتخانه‌های «كار» و «رفاه» نیز می‌تواند نتایج مثبتی داشته باشد.

به گزارش فارس، غلامرضا مصباحی‌مقدم نماینده مردم تهران و رئیس كمیسیون ویژه طرح تحول اقتصادی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس در برنامه پنجم و كاهش تعداد وزارتخانه‌ها، كوچك‌كردن دولت را یك اصل غیرقابل مناقشه دانست و گفت: تعداد زیاد وزارتخانه‌ها لزوما به معنای كار بیشتر و بهتر نخواهد بود چرا كه گاهی اوقات كوچك شدن و ادغام شدن وزارتخانه‌ها كارایی آنها را افزایش می‌دهد.

وی افزود: وزارتخانه‌های صنایع و بازرگانی 2 كار مكمل یكدیگر انجام می‌دهند؛ وزارت صنایع تولید كالاهای صنعتی و فعالیت وزارت بازرگانی هم در حوزه تجارت داخلی و خارجی وظایفی بر عهده دارد لذا اگر این 2 وزارتخانه با یكدیگر ادغام شوند، آنها بیشتر می‌توانند یكدیگر را حمایت كنند؛ به این معنا كه صنعت از تجارت حمایت كرده و تجارت هم از صنعت حمایت خواهد كرد.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح كرد: حتی برخی این فكر را هم دارند كه به این جمع وزارت جهاد كشاورزی هم اضافه شود؛ وزارت كشاورزی همانند وزارت صنایع تولید كننده است و دو دستگاهی كه از تولید حمایت می‌كنند اگر همراه با وزارت بازرگانی باشند، می‌توانند مكمل یكدیگر عمل كنند.

مصباحی‌مقدم با بیان اینكه اگر وزارتخانه‌های اقتصادی(صنایع، بازرگانی، كشاورزی) به جز وزارت «اقتصاد» تجمیع شوند، كارآیی بالاتری خواهند داشت، اظهار داشت: ادغام این وزارتخانه‌ها نكته مثبتی است كه می‌تواند نتیجه‌بخش باشد.

وی افزود: البته ادغام وزارتخانه‌های «كار» و «رفاه» نیز می‌تواند نتیجه مثبتی داشته باشد چرا كه به طور عمده كارگران یا در حال اشتغال هستند و یا اینكه اشتغال آنها پایان یافته و نیازمند كمك‌های رفاهی هستند و تأمین اجتماعی باید شامل حال آنها شود.

این عضو كمیسیون اقتصادی در ادامه گفت‌وگوی خود با فارس تأكید كرد: ادغام وزارتخانه‌های كار و رفاه می‌تواند در زمینه حمایت از كارگران در مقاطع مختلف كمك كند، از این رو چنین ادغام‌هایی می‌تواند در راستای بالا رفتن توانایی‌ها، بهره‌وری، كاهش حجم و هزینه‌های دولت باشد.

مصباحی‌مقدم با بیان اینكه ادغام وزارتخانه‌ها مشكلات مدیریتی را نیز حل خواهد كرد، مسئله تحریم‌ها را در این‌باره بی‌ارتباط خواند و اظهار داشت: تحریم‌ها با 21 یا 17 وزارتخانه وجو خواهند داشت و در كل تحریم‌ها نقشی در شكل‌گیری ساختارها در كشورمان ندارند.

وی در پایان تصریح كرد: ساختار وزارتخانه‌ها ساختاری است كه باید خدمات رسان باشند، اما در حال حاضر با وسعت وزارتخانه‌ها آنها خدمات را به جای مردم، به خودشان می‌دهند، لذا باید وزارتخانه‌ها را كوچك و كارآمد كرد تا توان خدمات رسانی آنها به مردم افزایش پیدا كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟