رئيس مجلس خبرگان گفت: انقلاب اسلامي، مرهون تلاش و مجاهدت همه اقشار جامعه بوده و در اين ميان، من يك سرباز بودهام و من همچنان براي انقلاب يك سرباز هستم.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، آيتالله اكبر هاشمي رفسنجاني، ظهر امروز در ديدار با جمعي از مديران، فعالان سياسي و نخبگان شهرستان كرج در مجمع تشخيص مصلحت نظام، با اشاره به وقايع انقلاب گفت: در ماجراي انقلاب اسلامي ايران، مردم براي نخستين بار به خاطر دغدغههاي ديني، به ميدان مبارزه پاي گذاشتند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، دو عامل اصلي وقوع انقلاب را حفظ دين و حضور مردم خوانده تصريح كرد: اين دو عامل، مكمل هم بودند.
هاشمي همچنين خاطرنشان ساخت: اين از امتيازات انقلاب است كه مردم به خاطر دغدغه دين، وارد ميدان شدند و انقلاب اسلامي، حركتي بيسابقه در تاريخ ايران است.
وي همچنين افزود: از ديگر امتيازات انقلاب اين بود كه وارد هيچ حركت خشن تا پيروزي نشد، در حالي كه بسياري از مبارزان و انقلابيون، هدف گلولههاي حاكمان قرار گرفتند.
رئيس مجلس خبرگان رهبري بر حفظ انقلاب بر پايه دينداري و مردمداري تأكيد و خاطرنشان كرد: مهمترين آفتي كه ميتواند انقلاب را به مخاطره بيندازد، جدايي مردم از نظام و حكومت از اسلام است.
وي در بخش ديگري از سخنانش، دوران دفاع مقدس را قطعه مشعشع انقلاب اسلامي خوانده، گفت: در آن شرايط، ادامه جنگ صلاح نبود و اگر وقايعي چون حلبچه و سردشت در ديگر شهرهاي كشور نيز رخ ميداد، نميتوانست براي ما خوب باشد.
هاشمي رويدادهاي رخ داده در منطقه را براي ملت ايران، خوب و از الطاف الهي خواند و گفت: اميدواريم به زودي آمريكا متوجه اشتباه خود شود، منطقه را ترك كند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگر سخنانش، به مديريت در كشور پرداخته و افزود: در برخي موارد، از جمله بيثباتي مديريت، گرانيها، تورم و... جاي نگراني خواهد بود و اگر اين نگرانيها وجود نداشته باشد، ممكن است دچار خواب غفلت شويم.
وي تأكيد كرد: كشور در اوضاع كنوني، نيازمند تدبير است و در كنار كارهاي بدني بايد اتاقهاي فكر تقويت شوند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني گفت: كشور آماده يك جهش رفاهي مناسب است؛ چراکه هماكنون كشور در هيچ زمينهاي فاقد نيروي متخصص نيست و گاه نيروي مازاد هم دارد كه بايد براي صادرات اين تخصصها فكري كرد.
رئيس مجلس خبرگان گفت: كشور براي تربيت مديرانش، هزينه و زمان بسياري صرف كرده؛ بنابراين، حيف است كه اين نيروها در زمان مناسب، بازدهي خانهنشين شده يا به امورات جزيي بپردازند.
وي اصل 44 را تدبيري براي به دست گرفتن امورات مردم به دست خودشان و شكستن انحصار دولتگرايي خوانده و شوراها را يكي از نمونههاي سپردن امورات به خود مردم عنوان كرد.
هاشمي افزود: شوراها در دوره نخست، عملكرد خامي داشتند، اما در دورههاي دوم و سوم، عملكرد نسبتا خوبي از خود به نمايش گذاشته كه اميدواريم در آينده، شاهد سپردن كارهاي بيشتري به اين نهاد مردمي باشيم.
او در بخش پاياني سخنانش، به مسائل كرج پرداخته و گفت: كرج هميشه به عنوان يك نقطه اتكا براي تهران و كشور بوده كه داراي جمعيتي با همه نوع تفكر ايراني و اسلامي است.
وي ادامه داد: اين شهر علاوه بر اين كه داراي قابليتهاي بالايي است، از شرايط ويژهاي هم برخوردار است.
وي بر ضرورت تقويت مديريت در اين منطقه تأكيد كرد و افزود: اگر اين شهر استان شود، بهتر، ولي اگر اين امر ميسر نشود، ارتقاي مديريت و تقويت اختيارات مديران يك نياز است.
هاشمي تقويت ناوگان حمل ونقل كرج را به سود پايتخت دانسته و افزود: مسأله آب بين تهران و كرج بايد عادلانه حل شود.
وي گفت: صرفهجويي در مصرف آب، امري انكارناشدني است، ولي با وجود اين، آب به اندازه كافي موجود بوده و با اصلاح مديريت آب، ميتوان بر مشكلات چيره شد.
گفتني است، در اين ديدار، چهار تن از مسئولان، فعالان و نخبگان كرج، در سخناني، برخي مشكلات موجود را با رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ميان گذاشتند.