میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سانحه هوایی فرودگاه کراکوف را تعطیل کرد

فرودگاه بین المللی کراکوف بالیس لهستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: عملیات پروازی این فرودگاه از عصر یکشنبه (۱۴ سپتامبر / ۲۳ شهریور) در پی خروج یک فروند هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ از باند به‌ طور کامل متوقف شده است.
کد خبر: ۱۳۲۸۵۲۱
| |
3715 بازدید
سانحه هوایی فرودگاه کراکوف را تعطیل کرد

در بیانیه این فرودگاه آمده است: این هواپیما که از آنتالیا به مقصد فرودگاه کراکوف بالیس پرواز کرده بود، هنگام فرود به دلیل بارندگی شدید از مسیر اصلی منحرف و در منطقه‌ای سبز خارج از باند متوقف شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ بر اساس این بیانیه، با وجود اینکه تمامی ۱۹۰ مسافر این هواپیما به سلامت تخلیه و به ترمینال منتقل شدند اما همه پروازهای ورودی و خروجی به مقصد این فرودگاه لغو و یا به فرودگاه‌های جایگزین منتقل شدند.

این بیانیه می‌افزاید: در پی وقوع این سانحه، تیم‌های امدادی و کمیسیون دولتی بررسی سوانح هوایی لهستان در محل حادثه حاضر شدند و همچنان در آنجا حضور دارند.

همچنین «مونیکا چیلاشک» سخنگوی فرودگاه بین المللی کراکوف بالیس لهستان نیز اعلام کرد که در پی این حادثه عملیات‌های پروازی در این فرودگاه حدود دو ساعت به حالت تعلیق درآمده است. 

بنا به اعلام وی، پروازهای ورودی از زوریخ، ونیز، پالرمو، ممینگن و بازل به فرودگاه شهر کاتوویتس هدایت شده‌اند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات