تل‌آویو: ایران ۱۰۰ پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است/ پهپادهای ایرانی به اردن رسیدند

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران حداقل ۱۰۰ پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۱۲۹۸
|
۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵ 13 June 2025
|
27283 بازدید

«اِفی دفرین» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه مدعی شد که ایران بیش از ۱۰۰ پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، «اِفی دفرین» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه مدعی شد که ایران بیش از ۱۰۰ پهپاد به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب کرده است.

او گفته رژیم صهیونیستی در تلاش برای مقابله با این پهپادهاست.

این پهپاد‌ها چند ساعت طول می‌کشد تا به سرزمین‌های اشغالی برسد.

منابع خبری اعلام کردند که آژیرهای هشدار در پایتخت و شمال اردن به‌صدا درآمده است.

از سوی دیگر رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که جنگنده‌های این رژیم به‌صورت گسترده در آسمان در حال پرواز هستند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم در حال مقابله با پهپادهای ایران خارج از آسمان فلسطین اشغالی است.

ارتش اردن: موشک‌ها و پهپادهای وارد شده به حریم هوایی کشور را رهگیری کردیم

در ادامه تنش منطقه‌ای و در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک ایران، ارتش اردن روز جمعه از رهگیری موشک‌ها و پهپادهایی خبر داد که وارد حریم هوایی این کشور می‌شدند.

ارتش اردن اعلام کرد: هواپیماها و سامانه‌های دفاعی نیروی هوایی سلطنتی اردن، موشک‌ها و پهپادهایی را که وارد حریم هوایی می‌شدند، رهگیری کردند.

طبق گزارش وبگاه اردنی «عمون»، یک منبع نظامی رسمی در فرماندهی کل نیروهای مسلح اردن اعلام کرد که هواپیماها و سامانه‌های پدافند هوایی نیروی هوایی سلطنتی اردن، صبح امروز تعدادی موشک و پهپاد را که وارد حریم هوایی اردن می‌شدند، رهگیری کردند.

این منبع اظهار داشت که هواپیماهای نیروی هوایی سلطنتی اردن در سطح بالایی از آمادگی برای محافظت از آسمان پادشاهی اردن هاشمی و حفظ امنیت و سلامت ملت و شهروندان آن فعالیت می‌کنند.

وی افزود که عملیات رهگیری در پاسخ به ارزیابی‌های نظامی مبنی بر اجتناب‌ناپذیر بودن سقوط موشک‌ها و پهپادها در خاک اردن، از جمله در مناطق مسکونی که می‌تواند تلفات جانی داشته باشد، انجام شد.

این منبع تاکید کرد که نیروهای مسلح اردن به صورت شبانه‌روزی برای محافظت از مرزهای زمینی، دریایی و هوایی این کشور تلاش می‌کنند و تحت هیچ شرایطی اجازه نقض حریم هوایی اردن را نخواهند داد.

وی از شهروندان خواست که شایعات و داستان‌هایی را که می‌تواند باعث ایجاد وحشت و هرج و مرج شود، منتشر نکنند و فقط از منابع رسمی اطلاعات کسب کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت