به گزارش تابناک از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان اظهار کرد: پیگیری مصوبات سفر رئیسجمهور هستیم که با تشکیل کمیتههای اقتصادی و عمرانی وضعیت پیشرفت طرحها رصد میشود.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مصوبات سفر رئیسجمهور در حوزه عمرانی و اقتصادی، به صورت هفتگی مورد رصد قرار میگیرد افزود: یکی از دستورکارهای ثابت شورای برنامهریزی، بررسی وضعیت پروژهها است که هر ماه به صورت دقیق گزارشهایی در مورد پیشرفتها به رئیسجمهور و مردم ارائه شود.
حبیبی توجه ویژه به تخصیص اعتباراتِ بر اساس کار کارشناسی به حوزههایی، چون آب شرب روستاها، راههای روستایی، ایمنسازی و استانداردسازی مدارس، بخش کشاورزی در اراضی و قنوات، و حوزه بهداشت را مورد تأکید قرار دارد.
وی گفت: هدفگذاریهای شورای برنامهریزی و کمیتههای شهرستان باید معطوف به این طرحها باشد تا تاثیرگذاری آنها بیشتر شود.
استاندار کرمانشاه افزود: پروژههای اثرگذار، مهم و بزرگ یا به عبارتی پیشران، چه در سطح ملی و چه در مصوبات سفر رئیسجمهور، در اولویت قرار دارند و برای توسعه استان باید توجه ویژهای به آنها خواهد شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت گروههای جهادی گفت: در حال حاضر، ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند که این ظرفیت ارزشمند توسط سپاه و بسیج سازماندهی شده است.
وی افزود: باید از این نیروهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد در پروژههای اقتصادی، عمرانی و در جهت اشتغالزایی و محرومیتزدایی بهرهگیری بیشتری کنیم، چرا که این گروهها با قانون موجود، ابزار و امکان لازم برای مشارکت در توسعه را دارند.
حبیبی تأکید کرد: این نیروها هیچوقت رقیب بخش خصوصی نیستند و هدف ما استفاده از ظرفیت این گروهها برای تسهیل و کاهش هزینههای اجرای پروژهها است که این رویکرد در برنامه هفتم توسعه هم لحاظ شده است.
استاندار نسبت به ضرورت رصد مرتب اعتبارات عمرانی و جذب آنها هشدار داد و گفت: در مدت باقی مانده تا پایان سال مالی، باید تمام تلاشمان این باشد که این اعتبارات جذب و مصرف شود و پیگیری اعتبارات سال ۱۴۰۴ و سفر رئیسجمهور باید در اولویت قرار گیرد.
وی بر اهمیت سند پیشرفت شهرستانها تأکید کرد و افزود: این سند، نقشه راه توسعه شهرستانها است. فرمانداران باید پیشنهادات خود را در این راستا ارائه دهند و تا پایان خرداد ماه، این سند نهایی و در اختیار تمامی دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه با نامناسب دانستن آمارهای گلخانهها و شهرکهای گلخانهای، گفت: آمار گلخانهها با توجه به اراضی کشاورزی و وضعیت آب استان که در حدود هشتاد هکتار است، قابل دفاع نیست و ما باید کشاورزی را به سمت کشاورزی هوشمند و سیستمهای آبیاری نوین ببریم، زیرا نود درصد آب کشور در این بخش مصرف میشود و باید این روند تغییر کند.
وی افزود: کشاورزی باید خارج از سنتی بودن، درآمدزا و پایدار باشد و فرصتهای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی باید معرفی شده و با استفاده از مجوزهای بدون نام آماده واگذاری باشد.
استاندار کرمانشاه خواستار تهیه گزارشی جامعتر و دقیقتر از اراضی واگذار شده تا قبل از سال ۱۴۰۰ شد تا بتوان بر اساس آن تصمیمگیریهای لازم انجام گیرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.