میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اسلواکی به تانک روس ویزا نداد

طبق ادعای برخی رسانه‌های کشتی روسیه، آزادکار وزن ۹۷ کیلوگرم روسیه و دارنده ۸ طلای جهان و المپیک به علت صادر نشدن روادید، فرصت حضور در رقابت‌های قهرمانی اروپا را از دست داد.
کد خبر: ۱۲۹۷۳۵۱
| |
4088 بازدید

اسلواکی به تانک روس ویزا نداد

در شرایطی که قرار بود عبدالرشید سعدالله‌یف، دارنده ۸ مدال طلای جهان و المپیک و ملقب به «تانک روس» امروز (شنبه) برای حضور در رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی اروپا عازم براتیسلاوا شود، اسلواکی از دادن ویزا به این کشتی گیر خودداری کرد تا شاخص‌ترین چهره تیم ملی روسیه، حضور در رقابت‌های قهرمانی اروپا را از دست بدهد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، طبق اعلام برخی از رسانه‌های کشتی روسیه، سعدالله‌یف به دلیل صادر نشدن روادید از سوی اسلواکی، غایب بزرگ روسیه در این رقابت‌ها خواهد بود.

این کشتی گیر سال گذشته نیز به همین دلیل نتوانست در رقابت‌های قهرمانی اروپا به میزبانی رومانی حاضر شود.

سعدالله‌یف به دلیل حمایت‌های گذشته خود از حمله نظامی روسیه به اوکراین با محرومیت‌های شدیدتری از سوی کشورهای اروپایی نسبت به دیگر کشتی گیران روسیه مواجه شد.

رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی اروپا از روز دوشنبه به میزبانی براتیسلاوا پایتخت اسلواکی آغاز می‌شود.
 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات