صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

همگرايي‌پايدار‌ درمنطقه‌نيازمند‌مذاکرات‌بيشتراست

کد خبر: ۱۲۴۸۱۶
| |
1865 بازدید
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌که طرح الگوي همگرايي پايدار در منطقه نيازمند مذاکرات بيشتر است، گفت: اين طرح بايد در مذاکرات و با مسئولان و مقامات ساير کشورهاي منطقه بررسي شود تا به مبناي کار تبديل شود.

به گزارش ایسنا، علي لاريجاني كه براي انجام سفري 2 روزه عازم "آستانه" مركز قزاقستان شده است، در دومين روز از سفرش به اين كشور، دقايقي پيش در نشست خبري خود با نمايندگان رسانه‌هاي داخلي و خارجي در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري خانه ملت مبني بر اين‌که شما درگفته‌هاي خود بارها بر ضرورت همگرايي منطقه‌اي اشاره داشته‌ايد و به اين موضوع نيز تاکيد کرده‌ايد، آيا در سفر اخير خود به ارمنستان و قزاقستان به عنوان پارلمان پيشرو و مطرح کننده اين بحث به توافقاتي دست يافته‌ايد؟ گفت: الگوي همگرايي منطقه‌اي براي رسيدن به امنيت پايدار در منطقه يک نگاه راهبردي در جمهوري اسلامي ايران است و ما معتقديم کشورهاي منطقه از وضعيت خوبي براي حل و فصل مسائل خود برخوردار هستند.

وي با تاکيد بر اين‌که برداشت من اين است که پارلمان‌هاي منطقه به ضرورت اين موضوع پي برده‌اند، تصريح کرد: بايد از ظرفيت‌هاي منطقه استفاده و براي رسيدن به الگوي امنيت پايدار نهادسازي صورت گيرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...