صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

گزارش اختصاصی «تابناک» از برنامه های رییس جمهور در لبنان

شنیده ها حکایت از آن دارد که برخی از برنامه های ایشان قطعی نشده اما.../ حضور احمدی نژاد بر سر قبور عماد مغنیه و علامه فضل الله و ادای احترام به این دو شخصیت محبوب لبنانی از جمله برنامه های قطعی است، ضمنا حضور وی در آرامگاه رفیق حريري، نخست وزیر فقید لبنان نهايي نشده است/همچنین برنامه ای در دست تدارک است تا 33 حزب لبناني در «ضاحيه»، طی مراسمی به احمدي نژاد مدال مقاومت اهدا کنند.
کد خبر: ۱۲۴۵۸۱
| |
14761 بازدید
سرویس سیاست خارجی ـ سفر چند روز آتی محمود احمدی نژاد به لبنان به واسطه اهمیت استراتژیکش در معادلات منطقه ای، و کم سابقه بودن آن، در روزهای اخیر به موضوع اصلی مورد بحث رسانه های منتطقه تبدیل شده است. در این میان گمانه زنی های بسیاری درخصوص چگونگی این سفر و برنامه های احمدی نژاد در لبنان صورت پذیرفته است.

به گزارش «تابناک» از بیروت، شنیده ها حکایت از آن دارد که برخی از برنامه های ایشان قطعی نشده اما برنامه هایی نیز وجود دارد که به نظر قطعی می رسد.حضور احمدی نژاد بر سر قبور عماد مغنیه و علامه فضل الله و ادای احترام به این دو شخصیت محبوب لبنانی از جمله برنامه های قطعی تعیین شده است، ضمن آنکه زمزمه هایی درباره حضور وی در آرامگاه «رفیق حريري»، نخست وزیر پیشین لبنان نهايي نشده است.

همچنین بر پایه گزارش منابع خبری «تابناک»، برنامه ای در دست تدارک است تا، 33 حزب لبناني در منطقه «ضاحيه»، طی مراسمی به احمدي نژاد مدال مقاومت اهدا کنند.

شنیده ها حاکی است که رئیس جمهور کشورمان به «قانا» نیز سفر خواهد کرد تا با رهبران جنبش «امل» و همچنین «نبيه بري» دیدار کنند. برنامه سفر دیگر احمدی نژاد به «بنت جبيل» نیز با هدف دیدار با رهبران و تشکیلات «حزب الله» در دستور کار قرار گرفته است. گفته می شود، از «بقاع» نیز درخواست هایی برای دعوت از احمدی نژاد وجود داشته که به دلیل تراکم برنامه ها آقای رئیس جمهور بدانجا سفر نخواهد کرد و هیاتی را به این منظور اعزام می دارد.

این گزارش می افزاید، احمدی نژاد طی این سفر دیدراهای متعددی نیز با مقامات ارشد لبنانی و برخی گروه های سیاسی لبنانی خواهد داشت. البته یکی از مهمترین این دیدارها را می توان تلاش گروه 14 مارس برای دیدار خصوصی با احمدی نژاد دانست، موضوعی که هنوز از سوی احمدی نژاد با پاسخ مثبت مواجه نشده اما احتمال آن نیز دور از ذهن نیست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...