ثبت دمای ۵۰ درجه در استان جنوبی کشور

کارشناس هواشناسی از اوج‌گیری شدت گرما در یکی از استان‌های جنوبی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۰۵۱۵
| |
4172 بازدید

ثبت دمای ۵۰ درجه در استان جنوبی کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، مرضیه سی‌سی‌پور کارشناس هواشناسی استان هرمزگان اظهار داشت: موج شدید گرمایی در استان هرمزگان از روز پنجشنبه آغاز شد و مطابق برآوردها تا آخر وقت روز یکشنبه نیز ادامه دارد.

وی افزود: در ۱۳ ایستگاه استان هرمزگان دمای هوای بالای ۴۰ درجه به ثبت رسیده که اوج آن در ایستگاه میناب بوده و بیشترین دمای استان را با دمای ۵۰ درجه به ثبت رسانده است.

کارشناس سازمان هواشناسی هرمزگان گفت: علاوه بر میناب با دمای ۵۰ درجه، در توکهور و هشتبندی، رودان و شهرک علوی نیز دمای ۴۷ درجه به ثبت رسید و در برخی شهرستان‌ها دمای ۴۶ درجه و در بندرعباس نیز دمای ۴۴ درجه به ثبت رسید.

وی تصریح کرد: گرمای هوا تا فردا ادامه دارد و از روز دوشنبه، با ورود رطوبت، از خشکی هوا کاسته می‌شود و گرمای فعلی تشدید نخواهد شد.

سی‌سی‌پور گفت: با ورود رطوبت و افزایش باد، احتمال وقوع بارش‌های نرمال مونسونی در بشاگرد وجود دارد، اما این بارش‌ها شدت نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: تا پایان هفته شاهد کاهش چند درجه‌ای گرمای هوا خواهیم بود و احتمال می‌رود دمای میناب به ۴۳ درجه نیز برسد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار