بازيكن تازه وارد برزيل قبل از ديدار با ايران جنجال به پا كرد
چهره تازه وارد تيم ملي فوتبال برزيل در آستانه بازي تداركاتي با ايران جنجال به پا كرد.
کد خبر: ۱۲۳۷۱۱
| | 5415 بازدید
الياس هافبك خوش درخشيده تيم كورينتيانس يكي از چهار بازيكن تازه دعوت شده به جمع قناريها است.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه فولها، وي پيش از آنكه همراه با ساير نفرات شاغل در فوتبال كشورش، روز گذشته فرودگاه ريودوانيرو را به مقصد فرانكفورت آلمان ترك كند، در مصاحبهاي از اينكه قبل از سفر به آلمان، به دو شهر سائوپائولو و بعد ريو، منتقل شده، اظهار ناراحتي كرد و آن را عاملي براي خستگي دانست.
الياس گفت: تا همين چند روز قبل ساكت بودم ولي اكنون از اين همه شلوغي و انتقال از يك فرودگاه به فرودگاهي ديگر، خسته و عصباني هستم. اين همه انتقال دليلي ندارد و فقط باعث تاخير ميشود.
اين بازيكن 25 ساله افزود: با اين حال از اينكه به تيم ملي دعوت شدم و ميتوانم تيم كشورم را در جدال با ايران و اوكراين همراهي كنم، خوشحال هستم.
ديدار دوستانه ايران و برزيل ساعت 20:30 پنجشنبه شب به وقت تهران در ورزشگاه شيخ زايد ابوظبي امارات انجام ميشود. ياران اين بازيكن روز دوشنبه آينده در ورزشگاه پرايدپارك انگليس با اوكراين مصاف خواهند داد.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



