صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

(عکس) افزایش آب دریاچه ارومیه در اسفند ۱۴۰۲

عکسی جدید از افزایش سطح آب دریاچه ارومیه در فضای مجازی منتشر شده است.
کد خبر: ۱۲۲۹۶۵۶
| |
2720 بازدید

به گزارش «تابناک»، به دنبال بارش های خوب اوایل سال و رهاسازی حقابه های دریاچه اکنون سطح آب دریاچه به میزان قابل قبولی افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش در پی بارش­‌های اخیر صورت ­گرفته در اقصی نقاط کشور و اهمیت مدیریت تالاب­‌ها و احیای دریاچه­‌های کشور، سازمان نقشه­‌برداری کشور با استفاده از پردازش تصاویر ماهواره‌­ای لندست ۸، مساحت دریاچه ارومیه را در بازه سال­‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مورد پایش قرار داده­ است.

سازمان نقشه­‌برداری کشور با استفاده از پردازش تصاویر ماهواره‌­ای لندست ۸، مساحت دریاچه ارومیه را در بازه سال­‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مورد پایش قرار داده­ است.

روابط عمومی سازمان نقشه­‌برداری کشور اعلام کرد که این سازمان با همکاری اداره پردازش تصاویر و سنجش از دور و هم­چنین اداره نقشه‌­نگاری موضوعی و مبنایی، اقدام به پایش مساحت پهنه آبی دریاچه ارومیه در اسفندماه سال‌­های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ کرده ­است.

 

در پی بارش­‌های اخیر صورت ­گرفته در اقصی نقاط کشور و اهمیت مدیریت تالاب­‌ها و احیای دریاچه­‌های کشور، سازمان نقشه­‌برداری کشور با استفاده از پردازش تصاویر ماهواره‌­ای لندست ۸، مساحت دریاچه ارومیه را در بازه سال­‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ مورد پایش قرار داده­ است.

پردازش­‌های صورت ­گرفته حاکی از برآورد مساحت دریاچه ارومیه در ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۲ به ­ترتیب برابر با ۱۸۱۹ و ۲۰۶۱ کیلومترمربع می‌­باشد.

در شکل زیر با مقایسه نتایج به‌­دست­ آمده در بازه سال­‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱، می­‌توان به­ وضوح این افزایش مساحت صورت ­گرفته در قسمت جنوبی دریاچه را در اسفندماه ۱۴۰۲ مشاهده ­کرد.

افزایش آب دریاچه ارومیه در اسفند ۱۴۰۲

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات