بازدید 5668
مرور روزنامه‌های پنجشنبه ۱۲ بهمن

تحول با انتخابات چگونه ممکن است؟/شعار «صدور انقلاب» چه بود و با ما و جهان چه کرد؟!

روایت پزشکیان از رد و تایید صلاحیتش، جمع‌بندی باهنر از وحدت اصولگرایان، عصر ابرانسان‌ها فرا رسید؟ متغیرهای تعیین‌کننده نرخ ارز، بازار سکه تقلب در طلا، نتانیاهو روی لبه تیغ، واکنش فرمانده کل سپاه به تهدیدات بایدن، مالچ پاشی راه حل یا معضل؟، پاسخ ایران به تهدیدات احتمالی و صعود سخت تیم ملی فوتبال به یک چهارم، از مواردی است که موضوع گزارش های خبری و تحلیلی روزنامه های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۱۹۱۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۴ 01 February 2024

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه های امروز پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه در حالی چاپ و منتشر شد که تیترهایی همچون «آیا منابع ایران دوباره بلوکه شده است؟» گزارش رسانه طرح سه مرحله اي براي توقف جنگ اسرائیل و حماس، حضور رهبر انقلاب در مرقد امام خمینی(ره) و گلزار شهدا و اینترنت؛ رکورددار تورم! در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم: 

 

شعار «صدور انقلاب» چه بود و با ما و جهان چه کرد؟!


غلامرضا صادقیان، سردبیر روزنامه جوان طی یادداشتی در شماره امروز این روزنامه نوشت: «صدور انقلاب» از چالش‌برانگیزترین مسائل دهه‌های گذشته در کشور بود. برخی از همان اوایل انقلاب علت دشمنی همسایگان عرب را همین نگرانی آن‌ها از صدور انقلاب می‌دانستند و ترساننده - و برخی شاید دلسوزانه- می‌گفتند حتی اگر اندیشه صدور انقلاب در سر داریم، باید آن را مخفی کنیم، چون گفتن آن با صدای بلند، جبهه‌ای از دشمنان منطقه‌ای را مقابل ما ایجاد می‌کند. حتی می‌گفتند اروپا و امریکا نیز با آنکه مستقیماً نگران صدور انقلاب ما نیستند، اما به‌خاطر منافعی که در همسایگان ما و در تمامی منطقه غرب آسیا دارند، همین شعار صدور انقلاب را فرض برای خصومت و تحریم ایران گرفته‌اند. به‌طور خلاصه می‌خواهم نشان دهم چرا اصل آن نقدی که به «شعار صدور انقلاب» می‌شد، از ابتدا غلط بود و بیشتر محصول اذهان نگران و ترسنده از هیمنه ابرقدرت‌ها بود تا یک فهم درست از موضوعات بین‌الملل و مسائل جاری حوزه‌های معرفتی میان انسان‌ها و ملت‌ها. این تحلیل به‌ویژه اکنون که رهبری معظم در سخنانی اشاره کردند «نظام اسلامی هیچ دستورالعملی برای صدور انقلاب ندارد، انقلاب همچون هوای خوش بهاری به صورت طبیعی منتشر می‌شود»، ضروری‌تر است زیرا همین سخن را ممکن است همان منتقدان، مصادره به مطلوب کنند. 


انقلاب اسلامی ایران در اصل خودش یک انفجار بود. اگر ما نیز ساکت می‌ماندیم و حرفی از صدور نمی‌زدیم، تفاوتی نمی‌کرد زیرا تمامی دنیا در زمان وقوع، مشغول صحبت درباره آن بودند. این خاصیت هر «تغییر بزرگ» در تاریخ است. هر تغییری چه در حوزه علم، چه در حوزه‌های معرفتی و چه سیاسی و اجتماعی، همین خاصیت را دارد. خودش و با اتکا به ماهیت و ظرفیت خودش شایع می‌شود. رازی نیست که بین دو نفر بماند. همچنان که ما نیز متأثر از تغییرات فرهنگی و علمی جهان هستیم. نمونه‌های تغییرات بسیار کوچک‌تر از انقلاب ما وجود دارد که جهان‌گیر شد. در حوزه معرفتی، مارتین لوتر پنج قرن پیش در عصر اسب و گاری و زندگی روستایی، فقط یک اعلامیه به پشت در کلیسای خود آویخت، ولی ماهیت و ظرفیت آن را داشت که فراگیر شود و او را با پروتستانتیسم به یکی از شخصیت‌های تأثیرگذار تاریخ مسیحیت که منشأ تحول و تغییر بزرگی در جهان شد، تبدیل کند که حتی «روح کاپیتالیسم» را زنده کند. در حوزه علم و فناوری، یک اختراع ساده، زمینه انقلاب بزرگ صنعتی شد. شاید انگلستان نمی‌خواست این اختراع را آسان شایع کند و به دست دیگران برساند، اما آن اختراع خودش را بر جهان تحمیل کرد. خارج‌کردن آب از معادن ذغال‌سنگ انگلیس که به علت جزیره‌ای بودن آن، با عمق کم معادن هم پر از آب می‌شد، کاری طاقت‌فرسا برای معدنچی‌ها بود.

اختراع موتور بخار برای خارج‌کردن آب از معادن، این فکر را در سر بشر انداخت که چرا از نیروی بخار برای حرکت چرخ استفاده نکند و این‌گونه یک اختراع که در ظاهر کوچک بود، اما ماهیتی بسیار بزرگ داشت، انقلابی در جهان برپا کرد که صورت جهان را تغییر داد. در حوزه سیاسی ترجیح می‌دهم از رزا پارکس یاد کنم، بانوی سیاهپوستی که ۶۹ سال پیش یعنی فقط ۲۴ سال قبل از انقلاب اسلامی ما یک انقلاب بسیار کوچک کرد. او برخلاف مقررات نژادپرستانه امریکا که مطابق آن اگر فرد سفید‌پوستی به اتوبوس وارد می‌شد، سیاهپوستان باید جای خود را به او می‌دادند، حاضر نشد صندلی خود را به مرد سفیدپوستی که به اتوبوس وارد شد، بدهد. رزا بازداشت و جریمه شد. اما او انقلاب کرده بود و این انقلاب در ماهیت خود، بزرگ بود، پس رزا تبدیل شد به «مادر جنبش آزادی» و «بانوی اول جنبش حقوق مدنی» امریکا. این‌بار نیز یک مارتین لوتر دیگر، رهبری جنبش سیاهان امریکا را که بعد از انقلاب کوچک رزا برپا شد، برعهده گرفت و شد آنچه که شد و امریکا و جهانی را تغییر داد. 


این نمونه‌ها فهرستی طولانی دارد. انقلاب ما نیز در ماهیت و ظرفیت، تغییر بزرگی در جهان ایجاد کرد. همین دیروز رئیس سازمان سیا در یادداشتی نوشت «امریکا دیگر در رقابت‌های راهبردی دنیا برتری بلامنازع ندارد» که قطعاً و حتماً این اعتراف، ناظر بر قدرت مقاومت در غرب آسیا در چالش‌های پس از هفتم اکتبر است. اگر امام روزی از صدور انقلاب گفت بر همین قاعده «هوای خوش بهاری» و «ندای درون انسانی» بود. بر همین قاعده‌ای که صدای لوتر‌ها و انقلاب‌های علمی و فرهنگی در جهان می‌پیچد. امروز دیگر آن مقصود امام از صدور انقلاب یک «مقصود جهانی» و یک «درد مشترک انسانی» است. چه کسی باید اکنون نگران صدور انقلابی باشد که مقصود از آن صدور، اکنون مقصود مردم عالم شده است؟! امام گفت: «ما انقلاب‌مان را به تمام جهان صادر می‌کنیم، چرا که انقلاب ما اسلامی است؛ و تا بانگ لااله‌الاالله و محمد رسول‌الله بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست؛ و تا مبارزه در هر جای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم. ما از مردم بی‌پناه لبنان و فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع می‌کنیم؛ و اسرائیل این جرثومه فساد همیشه پایگاه امریکا بوده است. من در طول نزدیک به ۲۰ سال خطر اسرائیل را گوشزد نموده‌ام. باید همه به‌پاخیزیم و اسرائیل را نابود کنیم، و ملت قهرمان فلسطین را جایگزین آن گردانیم.» این هوای خوش بهاری است که از نفس قدسی امام برآمد و جهان‌گیر شد و انقلاب بدون هیچ دستورالعملی، صادر شد.


تحول با انتخابات چگونه ممکن است؟


سید مصطفی هاشمی ‌طبا طی یادداشتی در شماره امروز شرق نوشت: سخنگوی شورای نگهبان از تأیید صلاحیت بیش از هزارو صد نفر از کسانی که رد‌صلاحیت شده یا تعیین تکلیف نشده بودند، خبر داده است. طبعا این خبر به خودی خود امری نیکوست و صد البته هنوز کسانی هستند که به رد‌صلاحیت خود معترضند. اینکه افراد تأیید‌شده از کدام جناح و ‌گرایش هستند، چندان قابل احصا نیست و برعکس صرفا وابستگی فکری به جناحی نمی‌تواند دلیل بر رد‌صلاحیت باشد. به هر حال در این زمینه به دلیل آنکه دلایل رد‌صلاحیت‌ها شفاف نیست، نمی‌توان اظهار‌نظر قاطعی کرد و کاش هیئت‌های اجرائی و شورای نگهبان در صورت درخواست ذی‌نفع، دلایل رد‌صلاحیت را اعلام می‌کردند و این می‌توانست به شفافیت کار این دو نهاد کمک کند. به هر حال انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در پیش است و گروهی نامزد نشستن بر صندلی این دو مجلس هستند و در انتظار رأی ملت که چه کسانی را برگزینند.

به نظر می‌رسید گروه‌های مختلف مردم از هم‌اکنون تصمیم خود را مبنی بر شرکت‌کردن یا شرکت‌نکردن در انتخابات گرفته‌اند و شاید تبلیغاتی که در برخی رسانه‌ها برای تشویق مردم به حضور در پای صندوق‌های رأی انجام می‌شود، اگر بی‌تأثیر نباشد، از تأثیر کمی برخوردار است. در این یادداشت بر آنیم که اندک دقتی برای چگونگی رأی‌دادن داشته باشیم تا با هوشیاری بیشتر رأی‌ها به صندوق ریخته شود. اگر نیک دقت کنیم، مردم رأی‌دهنده به چند گروه تقسیم می‌شوند؛ گروهی به سرلیست‌ها نگاه می‌کنند و اگر مورد پسند بود، به کل لیست رأی می‌دهند. گروهی، بیشتر در شهرهای کوچک مناسبات ایل و قبیله و تضادهای فردی و محلی را در نظر می‌گیرند و رأی آنها برای پیروزی هم‌مناسبتی‌های خودشان است و گروهی که معمولا اندک هستند، از فهرست‌های مختلف و افراد منفرد انتخاب و رأی خود را به صندوق می‌ریزند و البته کسانی هم هستند که صرفا برای یادآوری وفاداری به جمهوری اسلامی یا هر دلیل دیگر به انتخابات روی خوش نشان می‌دهند؛ اما رأی آنها سفید و باطله است و به قول معروف به آقای باطله رأی می‌دهند و تجربه نشان داده که اگر راه‌های نوشتن رأی منحصر به شقوق یاد‌شده بوده و راه دیگری از قلم نیفتاده باشد، باید اذعان کرد که همه این راه‌ها از نادرستی یکسانی برخوردار است و به‌ویژه گرایش‌های سیاسی را نمی‌توان ملاک عمل قرار داد؛ زیرا در هیاهوی انتخابات معلوم نیست به کدام گروه، دسته و ‌ گرایش سیاسی باید رأی داد؛ به این دلیل که گرایش‌های سیاسی نیز از ابهام برخوردار است. آیا به طرفداران افرادی که می‌گویند «مردم چه‌کاره هستند» باید رأی داد یا به آنان که پیرو این بیان هستند که «مردم ولی‌نعمت ما هستند». صرف‌نظر از آنهایی که می‌گویند این دو بیان یکی است، باید گفت که تفاوت این دو از زمین تا آسمان است و اینجاست که نه‌فقط یک آدم معمولی، بلکه آدم‌های درس‌خوانده و تجربه‌دیده در‌این‌میان متحیر و معذب باقی می‌مانند.

تبلیغات نامزدهای تأیید صلاحیت‌‌شده در پیش است و در این اندک نوشته شاید بتوان معیاری برای چگونگی پذیرش تبلیغات از سوی مردم به دست داد. در اینجا گرایش سیاسی و بیان نقطه نظرات سیاسی اصلا مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ زیرا طیف‌های مختلف آن‌چنان پیچیده و غیرشفاف هستند که جملات و کلمات آنها جز افزایش ابهام خاصیتی ندارد و تنها به‌عنوان مُهر هویت بر خود وارد کرده‌اند و این‌گونه کلمات و جملات جز تضییع وقت گوینده و مردم ارزش دیگری ندارد. آنچه در‌این‌میان مهم است، آن است که واقعا دغدغه نامزد انتخابات چیست و درباره وظایف خود چگونه می‌اندیشد. نامزد انتخابات و نماینده مجلس، هرچند قیاس مع‌الفارق است؛ اما باید خود را همانند رزمنده‌ای بداند که عازم جبهه نبرد برای دفع دشمن و حفظ سرحدات کشور است. آیا این رزمنده در این حالت جز این اندیشه مهم، امر دیگری هم در سر دارد؟ دغدغه این رزمنده واحد است، حفظ سرزمین پدری و دفع دشمن. نامزد نمایندگی نیز باید چنین باشد. دغدغه اصلی او باید معلوم باشد؛ والّا فهرستی از آنچه مورد نیاز مردم است و اعلام آن به‌عنوان وعده‌های نمایندگی راه به جایی نمی‌برد. مردم رأی‌دهنده نیز باید با هوشیاری دغدغه اصلی خود را بشناسند و آگاهانه آن را انتخاب و به آن نامزدی رأی دهند که با آنان دغدغه یکسانی دارد و نه آنکه در فلان فهرست باشد.

امروز دغدغه اصلی کشور چیست، آیا نمایندگان فعلی مجلس دغدغه اصلی خود را بیان کرده‌اند یا در میان انبوهی از درخواست‌ها و اندیشه‌ها خود را مستغرق کرده و حیران بر صندلی جلوس کرده‌اند؟ مقام معظم رهبری فرمودند تحول از طریق انتخابات میسر است؛ بنابراین افراد تحول‌خواه باید شناسایی شوند و به آنان رأی داده شود، اما تحول به چه معنی و در چه چیز؟ همان‌طور که در دعای تحویل سال نو آمده است، از خداوند خواسته می‌شود که در درون جان ما تحول ایجاد کند و حال ما را به بهترین حال بگرداند.

باید ببینیم در چه امری تحول می‌خواهیم و آن کسی را که به آن معتقد است، برگزینیم. امروز در کشور چه امری باید متحول شود. تحول به معنی اصلاح جزئی نیست. تحول یعنی از حالی به حالی دیگر شدن و البته در جهت بهبود. کم نیست پدیده‌هایی که باید در کشور ما متحول شود. به نماینده‌ای رأی می‌دهیم که در امور مشخصی اعتقاد به تحول داشته باشد و در تبلیغات خود، صراحتا به تحول اموری که ذکر خواهد کرد و ارائه راه‌حل‌های پیشنهادی، متذکر شود.

اما آیا می‌توان فهرستی از امور مورد نیاز تحول را نام برد و گفت که من معتقد به تحول هستم؟ اینک برای یادآوری مواردی از امور نیازمند به تحول را ذکر می‌کنیم.‌تحول در الگوی کشاورزی و مصرف آب، تحول در آلوده‌نکردن رودخانه‌ها و نیز پاک‌سازی آنها، تحول در مصرف انرژی و به‌ویژه بنزین، تحول در نگاه به تولید برق از انرژی‌های تجدید‌شونده، تحول در الگوی ترافیک شهری و همچنین ترابری کشور، تحول در نگاه به دیانت به‌عنوان اعتقاد و نه ابزار، تحول در ارز‌پاشی و طلافروشی در بازار، تحول در جلوگیری از خروج سرمایه و قاچاق کالا، تحول در نگاه به اشتغال، تحول در نگاه به دنیای خارج، تحول در نگاه به زندگی مردم، تحول در الگوی عدالت و توسعه و پیشرفت کشور، تحول در الگوی زندگی مردم از الگوی آمریکایی به الگوی ایرانی. اگر کمی بیندیشیم، بسیاری از امور هستند که می‌توانند با اندکی تأخیر و برخی تمهیدات به راستی و اصلاح گرایش پیدا کنند.

تأخیر در این اصلاحات گو اینکه دلپذیر نیست؛ اما به هر حال ممکن است؛ اما در برخی موارد تأخیر اصلا روا نیست، زیرا آنچه اتفاق می‌افتد، بازگشت‌ناپذیر و اصلاح‌ناپذیر است و از هم‌اکنون، باید با آن مقابله کرد و در آن تحول ایجاد کرد. امروز سرزمین ایران در شرایطی به سر می‌برد که در سراشیبی نابودی طبیعی قرار گرفته است. هر روز از گوشه‌ای از کشور صدای نابودی سرزمینی اعم از آب و خاک و فاضلاب و جنگل و کشاورزی و باغداری و... به گوش می‌رسد، باید سرزمینی باشد تا مردم بتوانند در آن زیست کنند و سفره خود را پهن کنند. اگر سرزمین به نابودی رود، مردم هم نابود می‌شوند. این باید دغدغه همه ایرانیان و همه نامزدهای انتخابات باشد؛ والّا همه هیاهوها، تبلیغات، پوسترها، سخنان و نطق‌ها، تأییدیه‌ها و یقه‌پاره‌کردن‌ها همه و همه پیکانی می‌شود که از سوی داخل به خود شلیک می‌شود و به فروپاشی سرزمین می‌انجامد. دغدغه تحول‌خواه خود را بدانیم و به آن نامزدی که به آن اعتقاد دارد، رأی بدهیم. آیا نامزدهایی هستند که تحول دغدغه آنان باشد و برای آن راه‌حل اعلام کنند. من به این نامزد رأی می‌دهم؛ والّا رأی من به هر‌کس دیگر باطله خواهد بود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۳
روزنامه شرق تلاش دارد اینطور وانمود کند که با انتخابات در ایران تغییر ممکن است
بله درست است ولی در جهت بدتر شدن وضعیت عموم مردم
فقط یه نگاه به دهه های گذشته کافی است
نیاز به آمار و پیمایش از نوع مورد نظر وزیر فرهنگ هم نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
انتخاب اگر منشاء تغییر بود، آزاد نمی‌شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
متاسفانه هیچ اعتمادی نیست و حرف درمانی دیگه اثر نداره پس بهتر سکوت باشه
وطن امروز برگشت به تنظیمات کارخانه
بعد از رقص عربی الان تیتر زده سقوط سعودی
با رفتار و کارکرد این مسٸولین که مملکت را بسوی تباهی کشانده است،چطور توقع دارید مردم بیایند و رای بدهند؟بدون انکه هیچ تغییراتی انجام شود؟ولی شما بگویید ردم رای می دهند؟ارزو عیب نیست؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Slovenia |
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
یک جنگ .و ویرانی به دنیا بدهکاریم.
اگر الان باشه خسارة کمتره، اگر چند سال دیگه باشه قطعا هیروشیما تکرار میشه
زمین آسمان بره و آسمان زمین بیاید دیگه تو هیچ انتخاباتی شرکت نمیکنم. از دین و ایمون مردم هم مایه نذارید
صدور انقلاب جزو هیجانات اول انقلاب بود
امروز دیکه بیش از ۷۰ درصد مردم به خوبی این حقیقت را میدانند که؛ در ایران به هیچ وجه من الوجوه، تحول با انتخابات ممکن نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
تقريبا همه مي دانند...البته برخي خجالت مي كشند اذعان كنند
هیچ تحولی وجود نداره انتخابات ازانتخاب شده بی معنی است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
تحول به وجود میاد نه در مورد جامعه و مشکلات تحول در زندگی افراد منتخب و نماینده های انتخابی و خانواده ها و اطرافیانشان به وجود میاد اونم یک تحول خوش بحالشون
دیروز با بررسی لایحه بودجه 1403،

مجلس بودجه غذا و داروی کشور را از ۱۸.۵ میلیارد دلار به ۱۰ میلیارد دلار کاهش دادند!
پاسخ ها
شهریار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
بجاش بودجه صداوسیما که در بهترین حالت ۷درصد مخاطب داره رو سه برابر میکنن و این نشون میده سلامت مردم در درجه چندم اهمیت داره
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
هزینه دشمنی ها داره افزایش پیدا میکنه و مجبوریم بابت شکستن شاخ غول استکبار بودجه گروه‌های شبه نظامی خارجی رو افزایش بدیم
در حالی که بی بی سی جهانی با پخش برنامه به ۷۰ زبان زنده دنیا تنها ۲۰ هزار کارمند دارد و تلویزیون دولتی چین با ۱ میلیارد مخاطب چینی کمتر از ۱۲ هزار کارمند در اختیار دارد، صداوسیما بیش از ۵۰ هزار نفر نیرو استخدام کرده است!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
ایجاد اشتغال و دریافت حقوق برای خودیها و حزب الله ایها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
برنامه هاشون هم فقط ۵درصد مخاطب داره که ظاهرا همونها فقط مردم ایران حساب میشن
رضا مرادصحرایی، وزیر آموزش و پرورش:

هر کشوری کاستی‌ها و داشته‌هایی دارد، انسان‌ها بر روی داشته‌های خود تاکید دارند. بنابراین شما را دعوت می‌کنم به اینکه بررسی کنید چه بودیم و کجا هستیم.

پیشرفت‌های ما نسبت به گذشته حیرت‌آور است!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
بنده شما را دعوت مي كنم ببينيم چه ها داشته ايم كه الان ديگر نداريم. داشتن موشك و پهباد خيلي خوبه براي بحث دفاع و بازدارندگي و پيشرفت محسوب مي شه ولي ببينيد با اقتصاد، فرهنگ، آموزش، درمان، محيط زيست و ...چه كردند و هيچ كس هم مسئوليت آن را نمي پذيرد. فقط حرف و ادعا

پيشرفت هاي ظاهري هم كه داشته ايم در برابر آنچه از دست داديم هيچ ارزشي ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
بله ! الان تلفن همراه داریم ، اینترنت داریم ،
کی زمان پهلوی از این چیزا بود !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
فقط یک مورد رو مقایسه کنید که اون زمان چه کسانی وزیر و علوم و آموزش پرورش بودند و حالا چه کسی با چه سابقه ای وزیر آموزش و پرورش شده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
منطور ایشان پیشرفت خودش و بقیه خانواده و رفقایش میباشد

که در شرایط نرمال نهایتا میتوانست یک معلم روستای

دور افتاده ای باشد ولی الان وزیر آموزش و پرورش است
شبکه سی‌بی‌اس آمریکا:

ارتش آمریکا ۱۰ پهپاد تهاجمی حوثی‌ها را که در حال آماده‌سازی برای پرتاب به سمت دریای سرخ بودند، هدف قرار داده و منهدم کرد.
پهپادهای مزبور توسط جنگنده‌های اف-۱۸ نیروی هوایی ایالات متحده در پایگاهی در غرب یمن بمباران و نابود شدند. رسانه‌های یمنی می‌گویند این حملات در نزدیکی منطقه الجبنه در شهر بندری حدیده رخ داده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
چه بد! حالا چكار كنيم؟ هيچي، به ما كه ربطي نداره
دلیل رد صلاحیت را نمی توان در بسیاری موارد مشخص کرد چون اینکار با رای گیری انجام می شود و نه صرفا با نتیجه استعلامها!! یعنی تمایل اعضا در مواردی باعث رد صلاحیت می شود!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
کاش اقلا مکانیزم تائید صلاحیت ض میشد و برای تائید صلاحیت رای نخبگان. در ظر گرفته ی شد
«آمریکا دیگر...قطعاً و حتماً این اعتراف، ناظر بر قدرت مقاومت در غرب آسیا در چالش‌های پس از هفتم اکتبر است.»

این «مقاومت در غرب آسیا» در این سه چهار ماه دهها نفر (و با در نظر گرفتن یمن صدها نفر) از اعضا و فرماندهان خود را در حملات آمریکا از دست داده و در مقابل فقط توانسته سه نفر تلفات به دشمن وارد کند که حالا از ترس عواقب آن هم به دست و پا افتاده.

لااقل حرمت کلمات را نگه دارد. معنای «قدرت» این نیست.
با وجود این همه نامزد انتخابات در غیاب احزاب حتی اگر مشارکت حداکثری صورت بگیرد؛ ارا مردم خورد وبین انبوه نامزد ها تقسیم خواهد شد ومعنی آن این است که منتخبین با حداقل ارا به مجلس وارد میشوندو منطقا نماینده اکثریت مردم نیستند.همین مجلس فعلی که تازه چند نفرشان برای دور بعد تایی صلاحیت نشده اند مشت نمونه خروار است.
نه. تا اینجا حماس جنگ را بد باخته است. تلفات مدافع نباید به اندازه تلفات مهاجم باشد. تاکتیک های جنگی حماس اشتباه بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
معمولاً در جنگ شهری، جدا از تلفات غیر نظامی،تلفات نیروی مهاجم خیلی بیشتر از نیروی دفاعی است ولی نسبت تلفات نیروهای حماس به ارتش اسرائیل از شروع جنگ زمینی در غزه چهل به یک بوده.
اگر قصدمان صدور انقلاب نیست بهتر است تمرکز مسئولان روی مسائل داخلی و رفع تحریمها باشد و از رقابتهای نظامی فاصله بگیریم.
آقا اجازه! تحول با انتخابات زیاد میشه !! یه عده ای که اومدند و نماینده شدند و بار و بندیلشون رو بستند ،بعضی از اونها که مادام العمر میمونن و از این سفره بی انتها میخورن و حالش رو میبرن اما بعضی هاشون جای خودشون رو به دیگرانی میدن که میان بار خودشون رو ببندن ؛ اتفاقاً معادله زیاد پیچیده نیست.
به روزنامه شرق:
آنچه مسلم است تحول با کاندیداهایی که حتی جسارت کافی برای درخواست دلایل رد صلاحیت‌شان از شورای نگهبان را ندارند، ممکن نیست. کاندیدایی که در موضوع رد صلاحیت، به دنبال شفافیت نیست قطعاً اگر تأیید می شد و به مجلس راه می یافت هم عملکرد نمایندگی مردم را نداشت.
جهت اطلاع روزنامه جوان .
کالای فکری فرهنگی صادراتش اقتضات خودش را دارد صدور انقلاب معنی ندارد اگر تفکر اولیه دایما پالایش و نوسازی نشود خریداری ندارد .
بیاید واقع بین باشیم ایا صدور انقلاب با وضعیتی که در حال حاضر درداخل کشور حکم فرماست سازگاری دارد صدور انقلاب زمانی مطلوب خواهد داخل کشور از هرلحاظ به پیشرفت متوازن برسد واکثریت مردم با ان همصدا باشند نه اینکه بیشتر امکانات وبودجه کشور را برای تجهیز نظامی خود وگروه های نیابتی صرف کنیم مردم هم در تورم روزانه دست وبال بزنند
مردم ایران رسما خلع صلاح شده اند. هیچ راه حلی هیچ فرصتی برای تغییر ندارند. رای ندادن ها راه اعتراض انها است. این یکی رو از اونها نگیرید.
پاسخ ها
تفکرنقاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۲
درود بر شما.
با عرض پوزش دیگه بعد از گذشت 45 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی این وضع مردم نباید باشه ؛ با همه احترامی که برای دلتمردان و نمایندگان محترم مجلس قائل هستم اما سواد بعضی از آنان در حد اکابر هم نیست ؛ بابا این آزمون و خطاء مربوط میشود به اوایل انقلاب نه مربوط به گذشت 45 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی . البته باید ببخشید قصدم اهانت نبود .
منطقا تحول با انتخاب کردن میسر است ولی این موضوع زمانی اتفاق خواهد افتاد که رای دهندگان در انتخاب فرد مورد نظرشون آزاد باشن نه اینکه ابتدا به ساکن افرادی خاص توسط یه مرجعی تعیین صلاحیت بشن و بعد مردم بالاجبار بیان به اونا رای بدن. این ایجاد محدودیته و تحول نیست.
نکته کلیدی:
" هنوز مسئولین متوجه نشدن که بعد از حوادث سالهای اخیر مردم با آنها قهر کردند."
تا عذرخواهی نکنند و تغییر اساسی ایجاد نشود، صحبت از حضور مردم در انتخابات سرابی بیش نیست.
هروقت دزدان چای دبش محاکمه شدند و سایر دزدان هم همینطور مردم رای میدهند
معنی انقلاب یعنی تغییر . ایا ما نسبت به قبل از انقلاب ، و نسبت به جهان اطراف خود تغییرات نتیجه بخش داشتیم.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست