میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احضار خطیر به کمیته اخلاق در پرونده جعل

خطیر قبلا نیز یک بار با حکم کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال محروم شده بود؛ اما بعد از مدتی، حکم او از سوی استیناف مورد لغو یا بخشش قرار گرفت.
کد خبر: ۱۲۱۱۱۶۰
| |
7124 بازدید
|
۱

احضار خطیر به کمیته اخلاق در پرونده جعل

علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال برای ارائه توضیحاتی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شد.

به گزارش تابناک ورزشی، پس از نامه هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال که در آن مدعی شده بود باشگاه استقلال بدون اطلاع و آگاهی اقدام به نامه‌نگاری با فیفا با امضای دبیرکل کرده است، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال علی خطیر را احضار کرد.

بر این اساس مدیرعامل باشگاه استقلال باید فردا (چهارشنبه) در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال حاضر شود. در ابلاغیه این کمیته آمده است که عدم حضور خطیر مانع از برگزاری جلسه و رسیدگی به موضوع نخواهد بود.

خطیر قبلا نیز یکبار با حکم کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال محروم شده بود اما بعداز مدتی از سوی استیناف حکم او مورد لغو یا بخشش قرار گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
حالا گندها کم کم رو میشه
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات