ورود حراست وزارت ورزش به جعل در استقلال

کد خبر: ۱۲۱۱۲۸۶
| |
3933 بازدید
|
۲

با ورود حراست وزارت ورزش و جوانان به ماجرای ادعای جعل در باشگاه استقلال، این پرونده وارد ابعاد جدیدی شد.

به گزارش تابناک ورزشی، ماجرای ادعای جعل در باشگاه استقلال وارد فاز جدیدی شد و حراست وزارت ورزش و جوانان به این موضوع ورود کرد. حراست وزارت ورزش به مسئولان فدراسیون فوتبال و باشگاه استقلال اعلام کرده است توضیحات خود را در این باره ارسال کنند تا این اتفاق را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دهد.

هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال چندی پیش در نامه‌ای مدعی شده بود که باشگاه استقلال بدون آگاهی او از سربرگ و امضایش برای ارسال نامه‌ای به فیفا استفاده کرده است.

پس از این موضوع مدیرعامل استقلال، ممبینی را به غرض‌ورزی متهم کرد اما درباره اینکه سربرگ چگونه در اختیار باشگاه قرار گرفته است و همچنین اتهام جعل توضیحی نداد.

استقلال این نامه را بابت طلب دستیاران ساپینتو به فیفا زده بود. خطیر باید امروز در کمیته اخلاق حضور یافته و درباره اتفاق رخ‌داده توضیح می داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
گندها رو میشود
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
اینم مثل کسر امتیاز ماستمالی میکنن
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت