شکایت سپاه ربطی به محکومیت فرماندار قزوین ندارد

معاون حقوقی سپاه استان قزوین گفت: با توجه به مباحث مطرح شده در خصوص محکومیت فعلی فرماندار قزوین این محکومیت مربوط به شکایت سپاه نیست.
کد خبر: ۱۲۰۰۹۹۰
| |
7009 بازدید
شکایت سپاه ربطی به محکومیت فرماندار قزوین ندارد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا در قزوین، سرهنگ پاسدار پوریا سلیمانی در خصوص شکایت سپاه و ادعای محکومیت اسلامی صدر فرماندار قزوین اظهار داشت: با توجه به موضوعات مطرح شده در خصوص پرونده محکومیت فرماندار قزوین، حکم محکومیت صادره شده مربوط به شکایت و پرونده سپاه نیست و رای صادر شده توسط دادگستری استان قزوین در خصوص موضوعات دیگری است که منجر به حبس فرماندار قزوین شده است.

معاون حقوقی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین افزود: هرگونه خبر مربوط به  موضوعات حقوقی از طریق معاونت روابط عمومی سپاه انتشار و اطلاع رسانی خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت