میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

چین و روسیه قطعنامه ضد فلسطینی را وتو کردند

روسیه و چین از حق وتوی خود در شورای امنیت سازمان ملل علیه پیش نویس قطعنامه آمریکا در مورد غزه استفاده کردند.
کد خبر: ۱۲۰۰۷۲۳
| |
4102 بازدید
|
۳
چین و روسیه قطعنامه ضد فلسطینی را وتو کردند

به گزارش «تابناک» به نقل از شفق نیوز، روسیه و چین قطعنامه آمریکا را درباره غزه در شورای امنیت که به نفع رژیم صهیونیستی بود، وتو کردند.

در این قطعنامه به ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه اشاره شده، اما توقف حملات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه مطرح نشده است.

نماینده روسیه در شورای امنیت، گفت: قطعنامه پیشنهادی آمریکا به منزله مجوز شورای امنیت برای ادامه حملات اسرائیل علیه غزه است.

نماینده چین نیز تاکید کرد که قطعنامه پیشنهادی آمریکا به‌کارگیری زور و سلاح علیه غیرنظامیان را در غزه توجیه می‌کرد.

تمجید هنیه از موضع روسیه و چین در شورای امنیت

در همین راستا، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای از موضع روسیه و چین در شورای امنیت و وتوی قطعنامه آمریکا در حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی تقدیر کرد.

اسماعیل هنیه همچنین از تمامی کشورهای عضو و غیرعضو شورای امنیت که خواستار توقف فوری حملات و جنایات علیه مردم غزه شدند، تقدیر و تشکر کرد.

هنیه از جامعه بین‌الملل درخواست کرد رژیم صهیونیستی را به رعایت حقوق بشر و اجرای قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی و انسانی در حق ملت فلسطین به ویژه مردم غزه ملزم نماید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
احسنت آفرین باید هم قطعنامه های ضد فلسطینی به سرعت حذف (وتو) شوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
چرا روسیه به قطعنامه برزیل که خواستار توقف موقت جنگ شده بود تا کمک به غزه راحت تر انجام بگیرد رای مثبت نداد ؟ حال آنکه هفته قبل خود چنین قطعنامه ای را مطرح نمود ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
اگه امریکا فکری به حال چین نکنه نابودیش حتمیه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت