آزادی ۴ نفر از دست آدم ربایان در سیستان و بلوچستان

این افراد بیش از ۶ ماه در اسارت آدم ربایان بودند که در این مدت با کمک معتمدان و بزرگان و شورای تامین از بروز هرگونه حس انتقام طایفه‌ای پیشگیری و گروگان‌ها صحیح و سالم تحویل خانواده‌هایشان شدند.
کد خبر: ۱۱۹۶۷۹۰
| |
2559 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، چهار شهروند ربوده شده اهل شهرستان سرباز پس از ۶ ماه دوری از خانواده، با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) آزاد شدند.

 با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان و اعضای شورای تامین و معتمدین سرباز، چهار شهروند اهل شهرستان سرباز که توسط عده‌ای از اشرار مسلح با هدف اختلافات طایفه‌ای ربوده شده بودند، با هماهنگی و دستور مقام قضایی آزاد و تحویل خانواده هایشان شدند.


این افراد بیش از ۶ ماه در اسارت آدم ربایان بودند که در این مدت با کمک معتمدان و بزرگان و شورای تامین از بروز هرگونه حس انتقام طایفه‌ای پیشگیری و گروگان‌ها صحیح و سالم تحویل خانواده‌هایشان شدند.

همدلی و همراهی معتمدان و علمای سیستان و بلوچستان با نهادهای امنیتی و سوق دادن اعضای طوایف به سمت قانون مداری نقش بسزایی در تامین امنیت دارد و قطعا از قربانی شدن افراد بیگناه پیشگیری خواهد کرد

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت