بازدید 8126
با تحولات منطقه و جهان

انهدام شبکه جاسوسی ضد ایرانی موساد در ترکیه / پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشد الشعبی/ واکنش نتانیاهو به توافق تبادل زندانیان ایران و آمریکا / حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه

انهدام شبکه جاسوسی ضد ایرانی موساد در ترکیه، پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشد الشعبی، واکنش نتانیاهو به توافق تبادل زندانیان ایران و آمریکا، حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه و بمباران شمال عراق از سوی ترکیه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۸۷۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲ 13 August 2023

انهدام شبکه جاسوسی ضد ایرانی موساد در ترکیه/ پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشد الشعبی/ واکنش نتانیاهو به توافق تبادل زندانیان ایران و آمریکا/ حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه

بین الملل تابناک: انهدام شبکه جاسوسی ضد ایرانی موساد در ترکیه، پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشد الشعبی، واکنش نتانیاهو به توافق تبادل زندانیان ایران و آمریکا، حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه و بمباران شمال عراق از سوی ترکیه، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

انهدام شبکه جاسوسی ضد ایرانی موساد در ترکیه

سازمان اطلاعات ملی ترکیه (میت؛MIT) امروز شنبه جزئیات بیشتری از کشف و انهدام یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم صهیونیستی «موساد» را رسانه‌ای کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، تحقیقات درباره «سلجوک کوچوککایا» ( Selçuk Küçükkaya) که در پوشش کارآگاه خصوصی برای موساد کار می‌کرد و توسط «میت» در عملیات ماه می در استانبول بازداشت شده بود، به پایان رسیده است.

دفتر دادستان عمومی استانبول علیه ۱۷ مظنون این شبکه جاسوسی کیفرخواست صادر کرد؛ شش تن از این افراد بازداشت شدند.

کیفرخواست دادستان عمومی استانبول این افراد را به «جاسوسی سیاسی و نظامی» متهم کرده و به دنبال مجازات آنها تا ۱۵ سال زندان است.

مظنونان پس از انتقال به دادگاه استانبول، توسط دادستانی کل استانبول بازجویی شدند. از مجموع ۱۱ مظنون، ۴ تن با درخواست بازداشت به دادسرای جنایی صلح استانبول معرفی و ۷ نفر باقی مانده پس از بازجویی از دادستانی آزاد شدند.

گزارش شده که دو مظنون همچنان متواری هستند.

به گزارش این رسانه، این شبکه، یک شرکت و ۲۳ نفر را که روابط تجاری با ایران داشتند، زیر نظر داشت و گزارش آن ها را به موساد می داد.

در این گزارش تاکید شده است که سلچوک کوچوککایا و تیمش با رمز «تانر سزگین» در اقدامات جاسوسی سیاسی دست داشتند. آنها اطلاعات محرمانه را از افراد مقیم ترکیه جمع آوری می کردند و در اختیار عوامل خارجی، به ویژه موساد قرار می دادند.

ترکیه چند ماه پیش از انهدام شبکه جاسوسی وابسته به موساد رژیم صهیونیستی در استانبول خبر داده بود.

پیشنهاد آمریکا به عراق برای انحلال الحشد الشعبی

عائد الهلالی از رهبران ائتلاف پارلمانی الفتح عراق روز شنبه جزئیاتی از مذاکرات هیأت عراقی با آمریکا و باجخواهی واشنگتن از بغداد در مسئله تجهیز تسلیحاتی، فاش کرد.

یک هیأت بلندپایه از مقامات امنیتی عراق به ریاست «ثابت محمد العباسی» وزیر دفاع این کشور اواسط هفته گذشته به واشنگتن سفر کرد. وزارت دفاع عراق پس از این سفر، هیچ دستاوردی برای ارتقای نیروی هوایی این کشور ذکر نکرد و ظاهرا بدون هیچ نتیجه‌ای، این دور از مذاکرات به پایان رسید.

الهلالی به پایگاه خبری المعلومه گفت: واشنگتن در این مذاکرات، با خرید جنگنده‌های رافال فرانسه توسط عراق مخالفت کرده و به بندهای قرارداد نظامی با عراق پایبند نیست و برخی از بندهای مربوط به تجهیز تسلیحاتی نیروی هوایی عراق را هشت سال پس از توافق اجرا کرده است.

وی با بیان اینکه آمریکایی ها در خصوص تجهیز تسلیحاتی نظامی و هوایی، خواستار انحلال سازمان الحشد الشعبی شده‌اند، تأکید کرد: آمریکا توافق واردات جنگنده به عراق را اجرایی نمی‌کند و از ۳۲ جنگنده، فقط ۱۶ جنگنده تحویل عراق داده شده است.

این سیاستمدار عراقی با اشاره به اینکه تجهیز تسلیحاتی آمریکا، در آینده به ضرر حکومت عراق است، خاطرنشان کرد: آمریکا چشم خود را به روی جنگ نیروهای عراقی با تروریست های داعش بست. عراق هم بدون اینکه یک قدرت نظامی بزرگ شود، نخواهد توانست پیشرفت کند.

یک منبع آگاه هم صبح امروز به شبکه العهد گفت: مقامات آمریکایی در دیدار با همتایان عراقی خود به بودجه تخصیص داده‌ شده به سازمان الحشد الشعبی عراق اعتراض کردند و خواستار کاهش آن شده بودند، اما هیأت عراقی این درخواست را رد و تاکید کرد که این، موضوعی داخلی است.

منبع مذکور که اشاره‌ای نیز به نام او نشده، افزود: «هیأت عراقی شرط کرده پهپادهای آمریکایی در عراق  غیرمسلح باشند و بدون موافقت عراق پرواز نکنند.»

العهد در پایان به نقل از منبع مذکور خبر داد، واشنگتن با درخواست هیأت عراقی در خصوص اطلاع از تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در عراق و محل استقرار آن‌ها موافقت نموده است و همچنین دو طرف توافق کرده‌‌اند پرونده امنیتی عراق جدای از پرونده سوریه باشد.

پیشتر «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرده بود که هیأت عراقی در سفر به آمریکا در چند جلسه شرکت خواهد کرد که در آن‌ها پاره‌ای از مسائل به ویژه حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی، همکاری‌های امنیتی دوجانبه عراق و آمریکا، تبادل تجربیات و اطلاعات بخصوص در زمینه اطلاعاتی و تعقیب عناصر داعشی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

واکنش نتانیاهو به توافق تبادل زندانیان ایران و آمریکا

 دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه به توافق ایران و آمریکا درباره بازداشتی‌های آمریکایی در تهران و همچنین آزادسازی اموال بلوکه شده ایران در برخی کشورها واکنش نشان داد.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «اینها ترتیباتی بوده که زیرساخت‌های هسته‌ای ایران را از بین نبرده و برنامه هسته‌ای ایران را نیز متوقف نمی‌کند و فقط بودجه‌ای را در اختیار تهران قرار می‌دهد که در خدمت تروریسم خواهد بود.»

روزنامه نیویورک‌تایمز روز پنجشنبه گزارش داده بود، پنج زندانی آمریکایی در ازای آزادی ایرانیانی که به دلیل نقض تحریم‌ها مجرم شناخته شده‌اند، از زندان آزاد خواهند شد. این روزنامه همچنین مدعی شد حدود ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های نفتی ایران نیز آزاد خواهند شد. 

منابع آگاه هم در این ارتباط به خبرگزاری فارس گفتند منابع ایران در حال انتقال به حساب‌هایی در قطر است و در خصوص تبدیل آن از واحد «وون» (پول کره جنوبی) به یورو توافق صورت گرفته است. این منابع همچنین تصریح کردند که خروج زندانیان آمریکایی بعد از انتقال قطعی منابع ارزی به حسابی در بانک مرکزی قطر صورت خواهد گرفت. در این توافق همچنین مقرر شده تعدادی از زندانیان ایرانی در آمریکا هم آزاد می‌شوند.

حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه

 برخی منابع محلی بامداد یکشنبه از وقوع حمله راکتی مجدد علیه پایگاه اشغالگران آمریکایی در میدان گازی «کونیکو» واقع در شرق سوریه خبر دادند.

 گزارش‌های غیررسمی حاکی است، دست کم دو فروند راکت از منطقه «حویجه صغر» در دیرالزور به محل استقرار نظامیان آمریکا شلیک شده است؛ این دومین حمله راکتی به سمت اشغالگران آمریکایی در شرق سوریه طی بیست‌وچهار ساعت اخیر است.

دقایقی بعد برخی منابع محلی خبر دادند که هدف، راکت‌ها پایگاه کونیکو نبوده و فعلا مشخص نشده است.

پیش از این، در صبح شنبه بود که پایگاه نظامیان آمریکا در میدان گازی کونیکو در شمال شرق سوریه با سه فروند راکت هدف حمله راکتی قرار گرفت. 

بر اساس گزارش‌ها، گروه سوری «مقاومت مردمی در شرق فرات» با انتشار بیانیه‌ای ضمن پذیرش مسئولیت حمله روز شنبه، اعلام کرد که به تازگی پنج راکت به پایگاه آمریکایی‌ها در میدان نفتی العمر، چهار راکت به پایگاه کونیکو، یک راکت و چند فروند پهپاد به پایگاه الشدادی شلیک کرده است.

میدان گازی کونیکو از جمله میدان‌های گازی بزرگ سوریه در ۲۰  کیلومتری شمال دیرالزور و در اشغال نظامیان آمریکایی است. اشغالگران آمریکایی که چند سال است مشغول سرقت نفت سوریه هستند، طی ماه‌های گذشته تجهیزات و مهمات بیشتری به پایگاه‌های خود در شرق و شمال شرق سوریه ارسال کرده و از نیروهای خود خواسته به منظور مقابله با تهدیدات در وضعیت آماده‌باش باشند.

بمباران شمال عراق از سوی ترکیه

 وزارت دفاع ملی ترکیه روز شنبه در بیانیه‌ای از بمباران شمال عراق از سوی این کشور خبر داد و اعلام کرد در جریان حمله هوایی مذکور مواضع پ ک ک هدف قرار گرفته است.

منابع خبری اضافه کردند که در این حادثه ۴ تروریست کشته شده اند.

بیانیه وزارت دفاع ترکیه اضافه می‌کند که نیروهای مسلح کشور در منطقه عملیاتی «پنجه- قفل» در شمال عراق، چهار تروریست پ ک ک را از پای درآوردند.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که شمار تروریست‌هایی که در دو روز گذشته در منطقه عملیاتی «پنجه- قفل» از پای درآمدند، به هفت تن رسیده است.

در بیانیه وزارت دفاع ترکیه افزوده است که نیروهای مسلح این کشور، بدون وقفه به مبارزه مؤثر و قاطع با تروریست‌ها ادامه می‌دهند تا تروریسم را در نطفه ریشه کن کنند. این در حالی است که ترکیه در سال‌های اخیر به بهانه مبارزه با تروریست های پ ک ک، بر خلاف منشور ملل متحد در لزوم عدم نقض تمامیت ارضی یک کشور مستقل، بدون کسب مجوز از بغداد بارها به خاک عراق تجاوز کرده است؛ اقدامی که اعتراض عراق را نیز به همراه داشته است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۶
اشاره‌ ای به جاسوسی از ایران در خبر نبود
خوشم میاد، هم زندانیانمون آزاد شدند، هم پولمونو گرفتیم، هم موشک هایپرسونیک ساختیم، هم پایگاه آمریکایی در سوریه مورد هدف راکت قرار گرفت
کجان ببین اونایی که با گدایی داشتند مذاکره می کردند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
خیلی بی سوادی ؟ یک میلیاردش دود شد رفت هوا
ناشناس
| Germany |
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
براي سانديس خوران اين يك پيشرفت حساب ميشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
ولی پنج تا جیسون رضاییان را دادیم رفت . یه وقت به گاندو بر نخوره
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
برای نفت در برابر غذا چه ذوقی می کنیم ما
مهران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
یک میلیارد دلار که هیچ شد . بقیه ش هم بزودی تعیین تکلیف می کنن ! موشک سوپر هایپرتونیک ! هم وقتی در جای خودش منفجر شد می فهمیم که با چه کسی در افتادیم .
به خدا این پول مال ایران بوده و آمریکا هیچ پولی به ایران نبخشیده است و تنها اجازه استفاده از مال خودمان را به ما داده است. متاسفانه، آن افرادی که آزاد شده اند، ایرانی بوده اند و از نژاد آمریکایی هم نبوده اند. البته من این را به عنوان یک فرصت خوب میدانم.
الان اگر این جاسوسانی که توسط ترکیه شناسایی، دستگیر و بازداشت شده اند جاسوس آمریکا بودند حتما آمریکا بخشی از منابع ارزی ترکیه را هم بلوکه می کرد و تا وقتی جاسوسانش آزاد نمی شدند منابع ارزی ترکیه را آزاد نمی کرد البته ترکیه باید ببیند در میان جاسوسان دستگیر شده جاسوس آمریکایی است یا نه که اگر جاسوس آمریکایی هم باشد ترکیه باید منتظر تبعات دستگیری جاسوسان آمریکایی باشد.
آخر این چه بی قانونی است که آمریکا در قبال تحویل جاسوسانش بخواهد منابع ارزی به ناحق بلوکه شده خودمان را پس دهد.
آیا این اقدام آمریکایی ها نوعی گروگان گیری منابع ارزی ما نیست؟ منابع ارزی ما را به گروگان گرفته اند تا جاسوس به ایران بفرستند و از ایران اطلاعات سرقت کنند و در اختیار سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) قرار دهند و به منافع ملی کشور آسیب برسانند و وقتی جاسوسانشان شناسایی و دستگیر شدند از پول های به گروگان گرفته شده برای آزادی جاسوسانشان استفاده کنند و باید ایران از این سیاست غلط آمریکا نزد سازمان های بین المللی شکایت کند و ببینید امروز چه کسانی در این مورد اظهار نظر نادرست می کنند، رژیم نامشروع اسرائیل و نتانیاهویی که قانون قضایی کشور خودش را ترور می کند که این خود گویای همه چیز است.
این پولها اگر بلوکه بود بهتر و امن تر بود
میاد داخل و معلوم نیست کجا خرج می شه
برای ما که تفاوتی ندارد چه نفت فروش بره و یا نره در هر دو حالت تورم را داریم
ببین چه بلایی بر سر کشور آوردند که نمی دانیم پول ها بلوکه باشه بهتر است یا نباشد
این که نتانیاهو داره جلز و لز می کنه نشانه خوبی برای موفقیت آمیز بودن این آزادسازی نیست؟ چرا فقط به رسانه های خارجی توجه می کنید؟ اونا چاره ای ندارند جز این که وقتی سیلی می خورند طوری تبلیغات کنند که بگند درد نداشته...
عراق تازه دارد می فهمد که آمریکا چه بلایی سرش آورده با یک دهه جنگ کشور عراق را ویران کرد و نفتش را به یغما برد و یک دهه دیگر هم این کشور را با داعشی که توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا)، چراغ سبز گرفت ویران کرد و تا به امروز به غارت نفت عراق همچنان ادامه می دهد و حال که همه چیز عراق را نابود کرده اند و زندگی نسل جوان عراق در آتش جنگ و درگیری سوخت و تباه شد به دلیل حضور نظامی ای که در عراق پیدا کرده اند، می خواهند در امور داخلی این کشور هم دخالت کرده و آن چه را که در راستای منافع سیاسی - اقتصادی خودشان است به کرسی بشنانند و بر نمایندگان مردم عراق است که در برابر این تصمیمات اشتباه ایستادگی کرده و تا دیر نشده نظامیان آمریکا را از کشورشان بیرون کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۲
کاش نفت ایران هم توسط آمریکا غارت می شد ولی حقوق کارمند و کارگرش به اندازه ی عراق غارت شده بود و قیمت ماشین و لوازم خانگی و الکتریکی اندازه عراق
امریکا علنا داره باج می گیره . دیگه مخفی کاری هم در کار نیست . داعش رو انداخت به جون عراق و چند ده هزار تلفات گرفت اون وقت می گه فلان نیروی نظامی تون رو منحل کنید . بازهم یه عده بگن امریکا کعبه آمال است . شیوه امریکا از هفتاد سال پیش همینه اگر بتونه با قدرت نرم و اگر هم تونه به سخت افزار و جنگ . امریکا چقدر کودتا ت. آمریکای لاتین کرد . دولت ملی مصدق چقدر به امریکا امید بست اما همون امریکا کودتا علیه مصدق کرد . برخی ها چشمشون رو می بندن و می گن امریکا خیلی خوبه . امریکا خوبه برای منافع خودش وگرنه شاکله اش مثل فرانسه و انگلستان چپاول و استعمار و وابستگی است .
دارایی ایران در کره جنوبی معادل هفت میلیارد دلار ارز رایج در کره جنوبی بوده است. تبدیل این ارز به یورو و هزینه انتقال آن به قطر معتدل یک میلیارد دلار هزینه داشته که ملت ما از جیب پرداختند. در نتیجه تحریم یک میلیارد از درآمد ملی ما دود شد رفت هوا.
همه می دانند که امریکا در مقابل دیگر کشورها بدنبال منافع خویش است ( که البته منطقی است و همه کشورها باید به فکر منافع خود باشند ) ، و حرف اصلی هم همین است که ما هم بایستی به فکر منافع خود باشیم ، در مذاکره غیر مستقیم نقل و انتقال نظرات توسط واسطه ها خواه ناخواه ، اگاه و نااگاه تعدیل ، تحریف و گاها متضاد می شود چون واسطه ها هم منافعی دارند
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار