بازدید 4349

اگر دلارها از عراق به ایران می‌رسید اوضاع خوب می‌شد

سفیر ایران در عراق گفت: بحران دلار در عراق فنی نیست بلکه سیاسی است و ایران نیز از مشکلات اقتصادی رنج می برد و اگر دلارها از عراق به ایران می‌رسید اوضاع کشور خوب می‌شد.
کد خبر: ۱۱۸۰۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲ 28 June 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه "العهد" عراق، سفیر ایران که در برنامه "سیاسی الابعاد" سخن می گفت، افزود: روند سیاسی در عراق بدون پیچیدگی نیست و سیاستمداران عراقی به مرحله پختگی رسیدند که ائتلافی به نام "مدیریت کشور" (اداره الدوله) را راه‌اندازی کردند.

وی خاطرنشان کرد: حکومت عراق در حال حاضر تأثیرگذار و این کشور کم کم در سایه ثبات سیاسی و امنیتی درحال بهبود شرایط خود است.

آل صادق اضافه کرد: عراقی‌ها  با رسیدن به این پختگی و تجربه سیاسی‌شان، قادر هستند سرنوشت خود را رقم بزنند.

سفیر ایران تأکید کرد: سخنانی که از دخالت ایران در سیاست عراق و تعیین شخصیت‌ها می‌شود جنجال و هیاهوی رسانه‌ای بیش نیست.

وی با تمجید از محمد شیاع السودانی گفت که وی برنامه سیاسی روشنی برای مدیریت عراق دارد.

آل صادق سیاست خارجی السودانی را متعادل خواند و گفت که این سیاست نقش مهمی در نزدیک کردن دیدگاه‌ها میان ایران و کشورهای منطقه بازی کرده است.

سفیر ایران در بغداد گفت که السودانی گفت وگوها و نزدیکی میان ایران و عربستان را تکمیل کرد.

آل صادق با بیان این که ماهیت گفت وگو میان ایران و عربستان تا پنجمین دور از آن، امنیتی بود، افزود: السودانی تلاش کرد که روابط میان ایران و کشورهای منطقه در کنفرانس بغداد ۲ احیا شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: من در روند سیاسی عراق تازه کار نیستم و مدت ۴۰ سال است که در موضوع این کشور کار کردم.
وی گفت: به هویت ایرانی‌ام افتخار می‌کنم، اما محیط عراق را دوست دارم که برای مدتی در آن زندگی کرده‌ام.

روابط ایران و عراق

وی با بیان این که عراق و ایران با یکدیگر پیوند مذهبی، فرهنگی و تاریخی دارند، افزود: روابط و محبت میان دو کشور وجود دارد و این روابط متمایز است.

آل صادق افزود: با طیف هاس مختلف قدیم و جدید عراق رابطه داریم و برخی از طرف‌های عراقی در تظاهرات حضور داشتند و به دنبال ثبات عراق نبودند.

سفیر ایران در عراق به موضوع دیدار نهایی فوتبال میان ایران و عراق اشاره کرد و گفت که بخش کوچکی از تماشاگران شعار ضد ایرانی سر دادند.

آل صادق با بیان این که برخی به  دنبال توسعه روابط ایران و عراق نیستند، خاطر نشان کرد: عراق نقشی برجسته در احیای روابط ایران و عربستان داشت.

گروهک‌های تروریستی

آل صادق در بخش دیگری از سخنانش به موضوع گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق پرداخت و گفت که کمیته‌ای با کردها (اقلیم کردستان) برای کنترل مرزها و خلع سلاح این تروریست‌ها از سلاح را تشکیل دادیم.

وی با بیان این که پس از آن که با اقلیم کردستان به نتیجه نرسیدیم، برای حل مشکل گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب به دولت فدرال عراق متوسل شدیم، خاطرنشان کرد: دولت سودانی از این موضوع استقبال کرد.

سفیر ایران افزود: با طرف عراقی برای کنترل مزر به توافق رسیدیم، همچنان که با دولت السودانی برای تبادل افراد تحت تعقیب و مجرمان نیز توافق کردیم.
توافق با عراق همچنین شامل خلع سلاح گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب و بیرون راندن آنها از پادگان‌هاست.

تبادل تجاری ایران و عراق

وی با بیان این که حجم مبادلات تجاری عراق و ایران در سال گذشته به ۱۲ میلیارد دلار رسید، افزود: به دنبال آن هستیم که مبادلات تجاری با بغداد را متعادل کنیم.

آل صادق در بخش دیگری از سخنانش گفت که ما تلاش می‌کنیم که دانشگاه‌های ایران در عراق را دایرکنیم، برخی از دانشگاه‌های ایران درخواست کردند که در عراق شعبه داشته باشند، اما موافقت با این مسأله به نوعی با کندی پیش می‌رود.

وی درخصوص واردات گاز توسط عراق از ایران نیز گفت که عراق روزانه ۴۵ میلیون متر مکعب گاز برای نیروگاه‌های برق خود از ایران وارد می‌کند.

این دیپلمات ایرانی افزود : پول [ناشی از واردات گاز] در وزارت برق به یک بانک عراقی پرداخت می شود، اما به دلیل تحریم‌های ناعادلانه نمی توان اقدامی کرد.

سفیر ایران در بغداد افزود: تلاش‌هایی برای آزادی پول‌های ایران جریان دارد.

وی با بیان این که ایران از کم آبی رنج می برود و برخی از رودها کامل خشک شدند و آب در برخی از شهرها و روستاهای ایران از طریق تانکر منتقل می‌شود.

آل صادق تصریح کرد: سهم عراق از آب براساس توافقات امضا شده میان این کشور و ایران محفوظ است.
سفیر ایران در بغداد گفت که عراق و ایران هر دو مصمم هستند که شلمچه و بصره به یکدیگر با خط ریلی متصل شوند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱۷
تا وقتی که مسئولان با تورم هزینه های دولت را برطرف می کنند نیازی به دلارهای فروش منابع کشور و مردم به عراق و کره جنوبی و چین و ...... نیست
پاسخ ها
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
همون بهتر که نیاد
این پولی که ما در عراق داریم فروش چند روز نفت عربستان بیشتر نیست ما اگر قرار باشه به رفاه نسبی برسیم باید حداقل 200 میلیارد دلار صادرات در سال داشته باشیم (100 میلیارد برای هزینه های جاری و 100 میلیارد برای سرمایه گذاری در بخش نفت ). البته مسئولان با کلک توانسته اند یک تعادل نسبی در بازار ارز و کالا ایجاد کنند (یک روز میگویند مذاکرات به نتیجه رسید روز دیگر می گویند واردات خودرو آزاد شد در حالی که دلاری در بساط نیست و...)
با اگر و مگر کشور بهتر از این اداره نمیشود.
اگر را با مگر تزویج کردند، ز ایشان بچه ای شدن کاشکی نام
بحران دلار در عراق فنی نیست بلکه سیاسی است و ایران نیز از مشکلات اقتصادی رنج می برد و اگر دلارها از عراق به ایران می‌رسید اوضاع کشور خوب می‌شد. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسئولین رده بالای حکومت گفتن تحریم ها اثر نداره
پس دلار هم به خاطر تجریم نیامد خب نیاد!!!
حالا دوره روحانی خیلی میگفتن اثر نداره
الانم باز میگید؟؟؟ یا فقط عمر ما داره سوخت میشه؟؟؟ تا بفهمید دشمنی با دنیا یعنی نابودی خودمون!!!
هر چند مسئولین بهترین امکانات دارن و هر روز بهتر از روز قبلشون
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۰۷
!!!!!!یعنی وضع فعلی مملکت تقصیر ما نیست
اگر را کاشتند، سبز نشد.
اگر جبران خسارات جنگ تحمیلی عراقی ها هم میرسید نور علی نور میشد.
چرا هی روحانی روجانی می کنبد . این اقا تمام تاسیسات هسته ای ایران را در چارحوب برجام تقریبا تعطیل کرد و در بخشی از ان بتن ریختند اما هیچ دلاری نیامد. اگر امده بود که خزانه ای با 480 هزار میلیارد بدهی برجا نمی ماند. برجام در دولت روحانی توسط امریکا پاره شد و نه در دولت رییسی . امریکایی ها فقط زبان زور و قدرت می فهمند . برای برداشتن تحریم ها باید به سمت غنی سازی هسته ای بیش از 90 درصد برویم تا بتوانیم تحریم های ظالمانه را لغو کنیم. ما در برخام به همه تعهدات عمل کردیم اا طرفهای غربی یک چوب کبریت هم ندادند.
مسئولین که میگن با دلار کاری نداریم
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند؟
دلاربیایدبرای مردم استفاده نمی شود.همانجابماندبهتراست
خوب ما كه ميدونيم شما هميشه تو بوق و كرنا ميكرديد تحريم اثر نداره و دولت عراق دوست و برادر ماست و خسارت هزار ميلياردي جنگ را بخشيديد.
اول اینکه وای بر ما که حیات و ممات ما به دلارهایی وابسته شده است که باید با اجازه ی استکبار جهانی!!!! و آمریکای جهان خوار به دیگر دشمن متجاوز و بدهکار تاریخی ما عراق پرداخت شود تا دشمن متجاوز دیروزی آن را به ما بدهد تا جهان را بهتر مدیریت کنیم

دوم اینکه دولت انقلابی رییسی و راضیان وضع موجود و کاسبان تحریم تا دیروز گلو پاره می کردند که تحریم ها هیچ ربطی به تورم و بدبختی‌هایی ملت ایران بخت برگشته ندارد
حالا دلارها رو به کی دادید
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی