ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گفتگوی السودانی و بلینکن در آلمان

- نخست وزیر عراق در مقر اقامت خود در آلمان، با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه امریکا دیدار کرد.
کد خبر: ۱۱۶۴۴۷۳
| |
3338 بازدید
گفتگوی السودانی و بلینکن در آلمان

به گزارش تابناک به نقل از میدل ایست، براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، در این دیدار پرونده های روابط دوجانبه و راه های تقویت آن در زمینه ها و سطوح مختلف در راستای تقویت توانایی عراق در مقابله با چالش های اقتصادی و نیازهای توسعه بررسی شد.

السودانی تاکید کرد: عراق اولویت ویژه ای به اصلاحات اقتصادی و تمرکز بر توسعه انرژی و ایجاد شراکت در زمینه توسعه و سرمایه گذاری در بخش گاز می دهد.

وی توضیح داد: عراق به تحکیم همکاری با امریکا برای مبارزه با تروریسم در چارچوب ارائه مشورت و تمرین و تبادل اطلاعات با نیروهای امنیتی عراق به گونه ای که حاکمیت و استقلال عراق حفظ شود، تمایل دارد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: دولت به هدف برپایی روابط متوازن اهمیت می دهد و آن را در اولویت می گذارد.

وی بر نقش عراق در تحکیم ثبات در منطقه نیز تاکید کرد.

از طرفی دیگر بلینکن طرح های دولت عراق در اصلاح و توسعه و اولویت به توسعه بخش انرژی را تحسین کرد.

وی تاکید کرد: دولت امریکا، نقش عراق در منطقه در تثبیت ثبات را تحسین می کند و بر حمایت از دولت عراق در طرح هایش برای پیشرفت، اصلاح و توسعه در زمینه های مختلف تاکید دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟