سیگنالی برای دو گروه بورسی

دوباره روزهای گرم تابستان تا چند روز آینده آغاز خواهد شد و مشکل قطعی برق صنایع شروع خواهد شد. یکی از چالش های پیش روی سیمانی ها همین مسئله قطعی برق است. آیا سیمانی ها سبزپوش می شوند؟
کد خبر: ۱۱۲۳۷۸۲
|
۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۶ 11 June 2022
|
3259 بازدید

به گزارش بورس تابناک، هر ساله و با آغاز فصل گرما مصرف برق به خصوص در بخش خانگی به شدت افزایش می یابد و مسئولین برای اینکه نمی توانند برق خانگی را مدیریت و یا کاهش دهند، به سمت مدیریت برق صنایع می آیند و شاید راحت ترین راه برای مدیریت برق این بخش، قطع آن است! یکی از صنایع اولویت دار در قطع برق صنعت سیمان است. 

قطع برق قیمت هر کیسه سیمان را به ۱۰۰ هزار تومان رساند!

تابستان سال گذشته بود که با کاهش ۹۰ درصدی برق کارخانجات، تولید و عرضه سیمان به شدت کاهش یافت و با توجه به ثابت ماندن میزان تقاضا در فصل ساخت و ساز، مازاد تقاضا در بازار سیمان شکل گرفت و همین عامل باعث شد تا قیمت هر پاکت سیمان به ۱۰۰ هزار تومان هم برسد.

ادامه این خبر را از لینک زیر بخوانید:

https://app.nabzebourse.com/news/1553

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت