رییس جمهور قزاقستان مطرح کرد:

حضور نیرو‌هایی از خاورمیانه در شورش‌های قزاقستان

قاسم توقایف رییس جمهور قزاقستان اعلام کرد که نیرو‌هایی از افغانستان و خاورمیانه در شورش‌های اخیر این کشور شرکت داشتند.
کد خبر: ۱۰۹۸۲۸۵
| |
6645 بازدید
حضور نیرو‌هایی از خاورمیانه در شورش‌های قزاقستان
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری تاس، توقایف دوشنبه در گفتگو با شارل میشل رئیس شورای اروپا گفت که نیرو‌های خارجی عمدتاً از کشور‌های آسیای مرکزی از جمله افغانستان و همچنین از خاورمیانه در شورش‌های اخیر در قزاقستان شرکت داشتند.

براساس بیانیه دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری قزاقستان، توقایف افزود، "من شک ندارم که این حملات تروریستی بوده است".

رییس جمهور قزاقستان تاکید کرد که این یک اقدام (شورش‌های اخیر) تجاوزکارانه سازماندهی شده علیه قزاقستان با مشارکت افراد مسلح خارجی عمدتاً از کشور‌های آسیای مرکزی از جمله افغانستان بود، شبه نظامیانی از خاورمیانه نیز حضور داشتند.

به گفته توقایف، قصد آن‌ها ایجاد هرج و مرج کنترل شده در قلمرو ما با تصرف قدرت بود، به همین دلیل، عملیات ضد تروریستی در قزاقستان آغاز شد.

توقایف خاطرنشان کرد: خسارت اقتصادی ناآرامی‌های اخیر در قزاقستان ممکن است به ۲ تا ۳ میلیارد دلار برسد.

اعتراض‌ها در چند شهر قزاقستان از ۲ ژانویه (۱۲ دی) آغاز و اندک اندک به شورش جمعی منجر شد به طوری که مراکز دولتی در چند شهر، هدف غارتگران قرار گرفت.

درگیری‌های خشونت بار منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی شد. توقایف رئیس جمهور قزاقستان از سازمان پیمان امنیت جمعی به رهبری روسیه درخواست کمک کرد که نیرو‌های روسیه به قزاقستان اعزام شدند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت