ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آبگرفتگی معابر شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیا

بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌ها سبب وارد آمدن خسارات به اماکن عمومی در شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیا در آمریکا شد.
کد خبر: ۱۰۸۴۸۰۷
| |
5410 بازدید
آبگرفتگی معابر شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از رویترز‏‏‎، بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌ها سبب وارد آمدن خسارات به اماکن عمومی در شهر الکساندریا (ALEXANDRIA) در ایالت ویرجینیا در آمریکا شد.

بارش شدید باران سبب طغیان آب رود پوتوماک (Potomac) و ورود آن به این شهر شد. خیابان‌های این شهر زیر آب رفته و حمل و نقل عمومی و عبور و مرور خودرو‌ها متوقف شده است. برخی ساکنین برای عبور و مرور از قایق استفاده می‌کنند.

بارش شدید باران از صبح روز جمعه مناطقی از واشنگتن دی سی تا پنسیلوانیا را هم در برگرفت که این موضوع به افزایش سطح آب این رودخانه کمک کرد. انتظار می‌رود که سطح آب این رودخانه همچنان افزایش یابد.

سیل همچنین وارد فروشگاه‌ها و رستوران‌ها و خانه‌های شهر شد و خسارات زیادی برجا گذاشت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟