آبگرفتگی معابر شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیا

بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌ها سبب وارد آمدن خسارات به اماکن عمومی در شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیا در آمریکا شد.
کد خبر: ۱۰۸۴۸۰۷
| |
5138 بازدید
آبگرفتگی معابر شهر الکساندریا در ایالت ویرجینیا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از رویترز‏‏‎، بارش شدید باران و طغیان رودخانه‌ها سبب وارد آمدن خسارات به اماکن عمومی در شهر الکساندریا (ALEXANDRIA) در ایالت ویرجینیا در آمریکا شد.

بارش شدید باران سبب طغیان آب رود پوتوماک (Potomac) و ورود آن به این شهر شد. خیابان‌های این شهر زیر آب رفته و حمل و نقل عمومی و عبور و مرور خودرو‌ها متوقف شده است. برخی ساکنین برای عبور و مرور از قایق استفاده می‌کنند.

بارش شدید باران از صبح روز جمعه مناطقی از واشنگتن دی سی تا پنسیلوانیا را هم در برگرفت که این موضوع به افزایش سطح آب این رودخانه کمک کرد. انتظار می‌رود که سطح آب این رودخانه همچنان افزایش یابد.

سیل همچنین وارد فروشگاه‌ها و رستوران‌ها و خانه‌های شهر شد و خسارات زیادی برجا گذاشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت