میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جمع‌آوری امضا در پارلمان عراق برای استیضاح الکاظمی

فراکسیون "الفتح" در پارلمان عراق از جمع‌آوری بیشتر امضاهای لازم برای استیضاح نخست‌وزیر این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۷۴۶۶
| |
6468 بازدید
جمع‌آوری امضا در پارلمان عراق برای استیضاح الکاظمی

به گزارش «تابناک« به نقل از ایسنا از شفق نیوز، فاضل الفتلاوی، نماینده فراکسیون الفتح در پارلمان عراق اعلام کرد که این فراکسیون بیشتر امضاهای لازم برای استیضاح مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق را در جلسات آینده پارلمان جمع‌آوری کرده است.

وی افزود: تلاش برای استیضاح الکاظمی همچنان ادامه دارد و پایان نیافته است و نتیجه آن پس از آغاز جلسات پارلمان در دوره آینده مشخص می‌شود.

الفتلاوی گفت: الکاظمی در پرونده‌های مختلف استیضاح خواهد شد. ازجمله برجسته‌ترین آنها وضعیت امنیتی متشنج و تاخیر در پرونده اخراج نیروهای آمریکا از کشور است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات