ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

در عراق روز جمعه نخستین روز شوال و عید فطر علام شد

دفتر مرجع عالیقدر شیعیان عراق با صدور بیانیه‌ای روز جمعه را نخستین روز شوال و عید فطر اعلام کرد.
کد خبر: ۱۰۵۱۶۰۸
| |
7781 بازدید

در عراق روز جمعه نخستین روز شوال و عید فطر علام شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از بغداد الیوم، دفتر «آیت الله سید علی سیستانی» مرجع عالیقدر شیعیان عراق با صدور بیانیه‌ای فردا را آخرین روز ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

همچنین در بیانیه صادر شده از سوی دفتر آیت الله سیستانی روز جمعه با یک روز تأخیر نسبت به همسایه شرقی عراق (ایران) نخستین روز شوال و عید فطر اعلام شد.

گفتنی است که شب گذشته دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد پنج‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع می‌رساند برابر گزارش‌های رسیده از گروه‌های رصدی خبره و مورد اطمینان، رؤیت هلال ماه شؤال در غروب چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ برای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) محرز شده و به آن حکم کرده‌اند، بنابراین پنج‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰، اول شوال المکرم ۱۴۴۲ و عید سعید فطر خواهد بود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار