میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا گزارش آزادی یک میلیارددلار ازدارایی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گزارش یک شبکه خبری در خصوص اقدام احتمالی این کشور در آزادسازی یک میلیارد دلار از دارایی های ایران را رد کرد.
کد خبر: ۱۰۵۰۲۹۰
| |
5703 بازدید
آمریکا گزارش آزادی یک میلیارددلار ازدارایی ایران را رد کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گزارش شبکه خبری سی ان ان درباره اقدام احتمالی واشنگتن درباره آزادسازی یک میلیارد دلار از دارایی‌های ایران به مثابه حسن نیت را نادرست اعلام کرد.

«ند پرایس» در پیامی توئیتری نوشت: گزارش‌ها مبنی بر اینکه ما در حال بررسی آزادسازی دارایی‌های ایران به عنوان اقدامی یکجانبه هستیم، صحیح نیست.

وی افزود: همانگونه که گفته‌ایم، هرگونه اقدام قابل توجه آمریکا باید بخشی از روند اقدامات اتخاذی از سوی دو طرف باشد.

لازم به ذکر است که شبکه سی ان ان پیش از این مدعی شده بود که دولت جو بایدن در حال بررسی آزادسازی یک میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران برای استفاده از آن در امور بشردوستانه است.

سی‌ان‌ان این موضوع را به نقل از سه فرد آگاه به روند مذاکرات نقل کرده و این اقدام واشنگتن را گامی در جهت نشان دادن حسن نیت به ایران اعلام کرد.

این شبکه همچنین افزود که این مبلغ نقداً در اختیار ایران قرار نخواهد گرفت، بلکه به کانال مالی سوئیس که از آن با نام ترتیبات تجاری بشردوستانه سوئیس یاد می‌شود، اختصاص خواهد یافت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات