کشف ۱۱۰ کیلو تریاک در تهران

کد خبر: ۱۰۰۳۶۵۹
| |
4916 بازدید

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران با اعلام خبر دستگیری ۲ قاچاقچی مواد مخدر، گفت: از خودروی متهمان ۱۱۰ کیلو تریاک کشف شد.

به گزارش میزان، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: در پی دریافت خبری و تحقیقات انجام شده توسط ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران، مشخص شد که یکی از قاچاقچیان مواد افیونی با همکاری همدستش مقادیری مواد مخدر از استان‌های شرقی کشور خریداری و قصد دارد با استفاده از یک دستگاه خودروی سواری پژو به تهران انتقال دهند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در رصد‌های اطلاعاتی مشخص شد که متهمان از محور مواصلاتی "تهران – قم" قصد ورود به تهران را دارند، افزود: تیمی از ماموران عملیات ویژه این پلیس به محور موصوف اعزام و مراقبت‌های ویژه پلیسی را آغاز کردند.

وی گفت: مراقبت‌های ویژه ادامه داشت تا اینکه عصر روز بیست و ششم شهریور ماه خودروی متهمان در محور بزرگراه تهران – قم مشاهده و مدتی ماموران خودروی متهمان را تحت تعقیب قرار دادند.

این مقام انتظامی بیان کرد: خودروی متهمان طی عملیاتی ضربتی در شانه خاکی بزرگراه متوقف و راننده و سرنشین آن دستگیر شدند.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ تصریح کرد: در بازرسی از این خودرو ۱۱۰ کیلو گرم تریاک کشف و هر ۲ قاچاقچی مواد مخدر برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضائی قرار گرفتند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت