میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گزارش رسانه‌های انگلیسی از تحریم قرعه‌کشی جام‌جهانی توسط ایران

فیفا در قبال تلاش‌های بی بی سی اسپورت و گاردین درباره پاسخ به تحریم مراسم قرعه‌کشی جام جهانی از سوی ایران سکوت کرده است.
کد خبر: ۱۳۴۳۳۶۱
| |
1597 بازدید
|
۸
گزارش رسانه‌های انگلیسی از تحریم قرعه‌کشی جام‌جهانی توسط ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ ایران می‌گوید به دلیل صدور تعداد محدودی ویزا برای هیات اعزامی خود، قصد دارد قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا را که قرار است جمعه‌شب برگزار شود، تحریم کند.

بی بی سی اسپورت نوشت: آمریکا تنها چهار ویزا برای هیات اعزامی ایران صادر کرده است، اما ویزایی برای مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال این کشور صادر نکرده است.

این رسانه انگلیسی دومین رسانه معتبری است که اعلام کرده است برای اظهار نظر با فیفا تماس گرفته ولی فیفا پاسخی نداده است. پیش‌تر گاردین اعلام کرده بود با فیفا و مقامات آمریکایی (وزارت امور خارجه این کشور) درباره این موضوع پرس و جو کرده ولی هیچ پاسخی دریافت نکرده است.

ایران یکی از ۱۹ کشوری است که شهروندانش از زمان صدور دستورالعمل دونالد ترامپ در ماه ژوئن، از ورود به ایالات متحده منع شده‌اند. معافیت از این ممنوعیت به ورزشکاران، مربیان یا «افرادی که نقش پشتیبانی ضروری» را ایفا می‌کنند اعطا شده بود.

قرار است قرعه‌کشی روز جمعه ۵ دسامبر، ساعت ۱۷:۰۰ به وقت گرینویچ (۱۴ آذر ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران) در واشنگتن دی سی برگزار شود.

به عبارت دیگر علاوه بر ایران، اعضای هیات هائیتی نیز ممکن است با مشکلاتی رو‌به‌رو شوند. هائیتی به لطف عملکرد شایسته خود در منطقه کونکاکاف به جام جهانی راه یافته است.

جام جهانی از ۱۱ ژوئن تا ۱۸ ژوئیه ۲۰۲۶ در ایالات متحده، مکزیک و کانادا برگزار خواهد شد. در حال حاضر، این رقابت‌ها با مسائل سیاسی آغاز می‌شود که به راحتی می‌تواند تشدید شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Italy
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
خب وقتی یک هواپیمای ۴۰۰ نفره فامیل میخوان برن از بیت الحال معلومه جلوش رو میگیرن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
خدا رو شکر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
همون بهتر نرن تهش میخوان برن حذف بشن با فضاحت و اعصاب ملت و خرد کنن دیگه...اینا در حدتیمهای محلات هم نیستن چه برسه به جام جهانی از سرمربی گرفته تا تک تک اعضای تیم در حد تیمهای دسته سوم آسیا نهایتش...پس همون نرن آبرو ریزی کمتری متوجه کشور خواهد بود...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
اگه برای آقای تاج ویزاصادرمیشدمشکل حل بودمربی هم نبودنبود!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
فیفا هم یه کلاهبردار بین المللیه توقع دارید برگزارکننده و تامین کننده مالی جام و ول کنه مار و بچسبه باور کنید پاش بیوفته یه تیم جای ما جایگزین میکنه و مسئله و فیصله میده.
ناشناس
|
France
|
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
سالها قبل برای یک مسابقه ۲ کشتی گیر اعزام شدن با ۷ همراه . احتنالا ایندفعه هم همین بوده . چطور در نیویورک جلوی خرید کامیونی رو گرفتن و ملت خوشحال هم شدن .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
همون دو نفر می رفتن کافی و لازم بود هی میگن تحریم اینجا که خودمون خودمون رو تحریم کردیم چرا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
بهتر
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت