میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

راز پیشنهاد آمریکایی‌ها به رضاپهلوی افشا شد!

مشکل ذاتی غرب فقط با جمهوری اسلامی نیست؛یعنی این‌گونه نیست که اگر روزی برسد که جمهوری اسلامی در کار نباشد آنان دست از سر ایران برمی‌دارند؛آن ها اصولا به دلیل موقعیت حائل ایران، با ایران قوی و مستقل و یکپارچه مخالف هستند.
کد خبر: ۱۳۴۳۲۸۸
| |
1934 بازدید
|
۳

راز پیشنهاد آمریکایی‌ها به رضاپهلوی افشا شد!

به گزارش تابناک به نقل از خراسان؛ این نقل درست است که گفته شده آمریکایی‌ها یکی دو روز پس از آغاز جنگ تحمیلی ۱۲روزه به ربع پهلوی می‌گویند، بعد از تغییر نظام جمهوری اسلامی، تو پادشاه ایران خواهی شد، اما پادشاه مرکز ایران! تصور پادشاهی بر شمال‌غرب و جنوب‌شرق ایران را از فکر و ذهن خارج کن!

لذا تأکید می‌شود،فردای پس از جمهوری اسلامی، خبری از آغاز یک سیستم دموکراتیک و ایران قوی و یکپارچه نیست؛فردای پس از جمهوری اسلامی آغاز اجرای پروژه تاریخی تجزیه ایران و شروع چند حاکمیت ضعیف و تو سری خور در سرزمین فعلی ایران خواهد بود.با این تفاوت که این‌بار قدرت‌های شیطانی به‌گونه‌ای انتقام خواهند گرفت که ایران قوی، امن و پیشرفته هیچ‌گاه سر بلند نکند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
غلط میکنند هم خودشون و هم آن مزدوران داخلی آنها که با حرف ها و اقداماتشان مردم را رنج می دهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
مردم ایران درک و فهم بالایی دارند و اتحاد ملی را اولویت خود تشخیص دادند. کاش مسئولین هم برای سربلندی ایران یکپارچه و قوی صادقانه تلاش می کردند و از جان مایه می گذاشتند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
پیشنهاد امریکایی ها رو تو از کجا شنیدی
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت