پوتین دیدار احتمالی با زلنسکی را رد کرد

رئیس‌جمهور روسیه گفت مخالفتی با برگزاری نشست سه‌جانبه با سران آمریکا و اوکراین را ندارد اما پیش از آن باید شرایط لازم برای گفت‌وگو فراهم شود.
کد خبر: ۱۳۲۱۶۱۳
| |
1676 بازدید
پوتین دیدار احتمالی با زلنسکی را رد کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز پنج‌شنبه و تنها ساعاتی پس از ابزار تمایل «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین بزای مذاکره مستقیم با او اعلام کرد که «شرایط لازم» برای دیدار احتمالی با زلنسکی فراهم نشده است.

پوتین در سخنانی گفت که امارات متحده عربی را یکی از گزینه‌های «مناسب» برای برگزاری نشست آتی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا می‌داند.

وی در کنفرانسی خبری در کرملین عنوان کرد: «ما دوستان زیادی داریم که برای میزبانی چنین رویدادهایی آمادگی دارند. یکی از این دوستان، رئیس امارات متحده عربی است. فکر می‌کنم (در این رابطه) تصمیم خواهیم گرفت اما این یکی از مکان‌های مناسب است.»

پوتین تاکید کرد که هر دو طرف – واشنگتن و مسکو – تمایل به چنین دیداری را ابراز کرده‌اند و اینکه چه کسی آغازگر آن بوده، دیگر اهمیتی ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه در مورد احتمال برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی گفت که مخالفتی با آن ندارد اما پیش از آن باید شرایط لازم برای گفت‌وگو فراهم شود.

پیش‌تر «یوری اوشاکوف» دستیار پوتین اعلام کرده بود که مسکو و واشنگتن در اصل بر سر برگزاری دیدار پوتین و ترامپ در روزهای آینده توافق کرده‌اند.

مقام‌های آمریکایی تاکنون واکنشی به این اظهارات نشان نداده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت