اتحادیه اروپا همدست اسرائیل در نسل کشی غزه

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، امروز (جمعه) اتحادیه اروپا را به همدستی در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در نوار غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ متهم کرد.
کد خبر: ۱۳۱۷۸۹۱
|
۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰ 18 July 2025
|
722 بازدید

اتحادیه اروپا همدست اسرائیل در نسل کشی غزه

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، این نهاد در بیانیه‌ای در واکنش به نتایج جلسه وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا که روز سه‌شنبه برگزار شد، «شوک و خشم عمیق خود را از موضع رسمی اروپا که توسط نمایندگان در جلسه اخیر وزرای امور خارجه در بروکسل ابراز شد» ابراز کرد.

پس از این جلسه، «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار داشت که اتحادیه «از نزدیک» پایبندی رژیم صهیونیستی به اقداماتی را که برای بهبود وضعیت انسانی در غزه پذیرفته است، زیر نظر خواهد داشت.

او خاطرنشان کرد که در این جلسه، اقدامات احتمالی علیه رژیم صهیونیستی مطرح شده است و این گزینه‌ها می‌توانند در آینده توسط کشور‌های عضو مورد بحث قرار گیرند. کالاس افزود: «هدف، مجازات اسرائیل نیست، بلکه بهبود واقعی وضعیت غزه است.»

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد این نتایج «ناتوانی اخلاقی و سیاسی اتحادیه اروپا در مواجهه با نسل‌کشی انجام شده توسط مقامات اشغالگر اسرائیل در نوار غزه به مدت ۶۵۰ روز» را تأیید می‌کند.

این نهاد اظهارات «جوزپ بورل» مسؤول سابق اتحادیه اروپا را «شهادتی کوبنده از درون خود نهاد اروپایی به میزان همدستی شرم‌آور غرب» دانست. بورل در انتقاد از این جلسه اتحادیه گفته بود: «اروپا تصمیم گرفته است که اسرائیل را به خاطر جنایات جنگی مداومش مجازات نکند و اجازه دهد نسل‌کشی در غزه بی‌وقفه ادامه یابد».

این نهاد از عدم فعال کردن «مکانیسم پاسخگویی واحد (علیه تل‌آویو)» انتقاد کرد، حال آنکه مقامات اشغالگر به وضوح ماده حقوق بشر در توافقنامه مشارکت اروپا را نقض می‌کنند.

نهاد فلسطینی اعلام کرد این اتفاق در حالی رخ داده است که اتحادیه اروپا که «از تمام خطوط قرمز عبور کرده است»، شاهد قتل عام، گرسنگی و آوارگی بی‌رحمانه ۲.۴ میلیون غیرنظامی فلسطینی است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه «نظارت دقیق» اتحادیه اروپا بر وقایع غزه را «خیانت به ارزش‌های بشردوستانه‌ای که اروپایی‌ها مدت‌هاست به آن افتخار می‌کنند» دانست و اعلام کرد «عدم هرگونه اقدام تنبیهی، چراغ سبزی برای ادامه قتل عام علیه غیرنظامیان با تأیید صریح اروپا» است.

این نهاد، اتحادیه اروپا را «کاملاً از نظر سیاسی و اخلاقی مسئول این جنایت مداوم» دانست و از آن خواست «به سیاست ریاکاری، همدستی و دوگانگی خود پایان دهد و اقدامات فوری و مؤثری را برای تعلیق توافقنامه همکاری و پاسخگو کردن رژیم اشغالگر در قبال جنایاتش انجام دهد.»

بر اساس درخواست‌های عمومی و پیشنهاد هلند، اتحادیه اروپا در ۲۰ مه، با شرط «رعایت حقوق بشر و قوانین بین‌المللی»، بررسی توافقنامه همکاری خود با رژیم صهیونیستی را آغاز کرد.

کارشناسان معتقدند که تعلیق کل توافق‌نامه «بعید» است، زیرا مستلزم اتفاق آرا در میان کشور‌های عضو است. با این حال، تعلیق برخی از مفاد مربوط به تجارت آزاد، تحقیقات علمی، فناوری، فرهنگ و گفتگوی سیاسی که به اکثریت آرا نیاز دارند، محتمل است.

اسپانیا، ایرلند و اسلوونی از تعلیق توافق‌نامه همکاری اروپا با رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، اما آلمان، اتریش، جمهوری چک و مجارستان با آن مخالفند.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، در غزه مرتکب نسل‌کشی، از جمله کشتار، گرسنگی، تخریب و آوارگی شده است و درخواست‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف آن را نادیده گرفته است. این نسل‌کشی تاکنون بیش از ۱۹۸ هزار فلسطینی را شهید و زخمی کرده است که بیشتر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مفقود شده‌اند. علاوه بر آن، صد‌ها هزار نفر آواره شده‌اند، قحطی جان بسیاری از جمله کودکان را گرفته و ویرانی‌های گسترده‌ای به بار آمده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت