سازمان ملل نسل‌کشی در غزه را متوقف می‌کند

«پیش‌نویس قطعنامه، خواستار لغو فوری و بدون قید و شرط محدودیت‌های ورود کمک به غزه است».
کد خبر: ۱۳۰۹۶۳۶
|
۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳ 04 June 2025
|
3305 بازدید
|
۱

ده کشور در شورای امنیت سازمان ملل خواستار رأی‌گیری بر سر پیش‌نویس قطعنامه‌ای درباره غزه هستند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ ادامه نسل کشی فلسطینیان در غزه باعث واکنش کشورها در شورای امنیت به این مسئله شده است. 

بر این اساس، منابع دیپلماتیک بامداد چهارشنبه از تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل درباره جنگ غزه خبر دادند.

 این منابع تصریح کردند: ده کشور منتخب شورای امنیت امروز درخواست رأی‌گیری در مورد پیش‌نویس قطعنامه بشردوستانه درباره غزه را دارند.

الجزیره به نقل از این منابع گزارش داد: «پیش‌نویس قطعنامه، خواستار لغو فوری و بدون قید و شرط محدودیت‌های ورود کمک به غزه است».

در این گزارش آمده است: «این پیش‌نویس قطعنامه، خواستار اجازه دادن به سازمان ملل و شرکای آن برای توزیع کمک در سراسر نوار غزه و احیای خدمات اساسی در این باریکه مطابق با قوانین بین‌المللی است».

با این حال، در این گزارش به اعضای دائم یا موقت بودن این کشورها اشاره‌ای نشده است.

بر اساس قوانین شورای امنیت، پنج کشور آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس دارای حق وتو بوده و می‌توانند هر قطعنامه‌ای را وتو کنند. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
Mhd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
قطعنامه سازمان ملل شده نوش دارو بعد از مرگ سهراب.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت