به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، نصرالدین عامر، نایب رئیس هیئت رسانهای انصار الله و رئیس شورای خبرگزاری رسمی یمن ضمن تبریک به دولت و ملت ایران به جهت ضربات وارده در برابر تجاوزگریهای آمریکا و رژیم صهیونیستی، واکنش ایران به آمریکا را پاسخی شجاعانه، قوی و دلیرانه خواند.
وی با اشاره به بیانیه سپاه پاسداران و شورای عالی امنیت ملی که در آن تاکید شده بود این اقدام ایران هرگز با هدف نقض حاکمیت کشورهای عربی منطقه نبوده و تنها پایگاه نظامی آمریکا را هدف قرار داده است افزود: این موضوع نشان دهنده اهمیت کشورهای منطقه برای جمهوری اسلامی ایران است.
نایب رئیس هیئت رسانهای انصار الله ادامه داد آمریکا در سایه تشدید تنش خود با ایران حتی حاضر نشد منافع متحدان منطقهای خود را در نظر بگیرد و بدون توجه به ملاحظات این کشورها دست به حمله به مراکز هستهای ایران زد.
وی افزود: آمریکا باید تمام جوانب را در نظر میگرفت و منافع متحدان منطقهای اش که با واشنگتن روابط خوبی داشتند را وارد این چرخه بحران نمیکرد، اما آمریکا جز به رژیم صهیونیستی و حفاظت و دفاع از تا آویو توجهی به سایر مسائل ندارد. آمریکا حتی به مصالح برخی کشورهای جهان عرب و اسلام که میگویند متحد واشنگتن هستند و روابط خیلی ویژهای با این کشور دارند نیز توجهی ندارد.
نصرالدین عامر در بخش پایانی این گفتوگو خطاب به مقامات آمریکایی اظهار داشت: ما مسئولیت این وقایع و آنچه در آینده رخ خواهد داد را متوجه آمریکا و رژیم صهیونیستی میدانیم که مستحق سرزنش و محکومیت هستند چرا که با اقدامات خود امنیت و ثبات منطقه را برهم زدند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.