ابلاغ بخشنامه راه اندازی کلاس مجازی در شبکه شاد

بخشنامه راه اندازی کلاس مجازی شاد با امضای وزیر آموزش و پرورش، به ادارات کل استان‌ها ابلاغ شد.
کد خبر: ۱۳۱۳۲۲۱
|
۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴ 23 June 2025
|
6786 بازدید

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، بخشنامه راه اندازی کلاس مجازی شاد را به ادارات کل استان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، در قسمتی از این بخشنامه آمده است: در حال حاضر نقش بسترهای مجازی در امر تعلیم و تربیت مهم و اجتناب ناپذیر است.

شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) به عنوان سکوی رسمی آموزش مجازی وزارت آموزش و پرورش، پس از ۵ سال تجربه میزبانی از دانش آموزان و معلمان در اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی و مکمل، اقدام به راه اندازی کلاس مجازی شاد کرده است.

این سرویس خدمات آموزشی و پرورشی تعاملی با ابزارهای متنوع برای کلاس‌های آموزشی غیر حضوری تا ۵۰ نفر در هر کلاس، جلسات اداری ویدئو کنفرانس تا ۴۰۰ نفر و وبینارهای آموزشی تا ۴۰۰۰ نفر در بستر بومی، قابل مدیریت و نظارت و مقرون به صرفه را امکان پذیر می‌سازد.

در این بخشنامه تأکید شده است: برگزاری کلاس‌های درس در ایام غیر حضوری شدن مدارس و فعالیت‌های فوق برنامه‌ای که نیاز به بستر مجازی دارد، فقط در شاد به ویژه بستر کلاس‌های مجازی شاد مجاز است.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت