سه‌ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش گفت: سه‌ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان جذب و پذیرفته می‌شوند که این اقدام سطح علمی این دانشگاه را ارتقا می‌دهد.
کد خبر: ۱۳۰۹۸۵۵
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳ 05 June 2025
|
3160 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در نشست با مدیران مدارس قطب شهید «فرومندی» در تالار شریعتی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: یکی از اقدمات خوب دانشگاه فرهنگیان موضوع پذیرش نخبگان است، در همین راستا طی نشست های متعدد برای امسال سهمیه سه هزار نفری به نخبگان علمی، فرهنگی، هنری و عرصه های مختلف اختصاص یافته است.

وی اظهار کرد: بدین منظور برنامه ریزی لازم انجام شده، سامانه ها و زیرساخت ها طراحی و دستورالعمل آن نهایی شده و طی روزهای آینده آیین نامه آن ابلاغ می شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در این راستا سه هزار نخبه و از علاقمندان به حوزه تعلیم تربیت و برترین های کشور را به جمع نخبگانی کنونی دانشگاه فرهنگیان اضافه می کنیم.

آموزش و پرورش به مسئله اول کشور تبدیل شده است

کاظمی در ادامه گفت: هم اینک آموزش و پرورش به مسئله اول کشور تبدبل شده است و این نقطه آغاز تحول عظیم و بزرگ است.

وی با اشاره به توجه ویژه دولت چهاردهم به مقوله آموزش و پرورش افزود: رییس جمهور همه ظرفیت‌های کشور را برای حل مسائل آموزش و پرورش بسیج کرده است که این رویکرد نویدبخش آغاز اتفاق بزرگ برای تغییر در همه ابعاد و اضلاع کشور به ویژه در آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش در بخشی از سخنانش بیان کرد: امتیازهای ویژه در آزمون‌ استخدامی پیش رو برای معلمان خرید خدمات و آموزش دهندگان نهضت لحاظ می شود، توصیه می شود این افراد در این آزمون شرکت کنند.

وی با اشاره به پیگیری ها برای تبدیل وضعیت نهضتی‌ها، مربیان طرح «امین» و پیش دبستانی های ضمیمه دولتی که سالها با آموزش و پرورش همکاری داشته اند، گفت: بر مبنای قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی مسیر جذب در این نهاد از طریق آزمون‌ استخدامی و دانشگاه فرهنگیان است، با این حال موضوع را دنبال و طرح جامعی را برای ساماندهی نیروی آموزش و پرورش خواهیم داد که بر اساس امتیازبندی و نیاز بکارگیری شوند.

کاظمی گفت: نیروهای نهضت صبورانه با این موضوع برخورد و فضای شهر و آموزش پرورش را متشنج نکنند که با این روش هیچ دستاوردی حاصل نمی شود، تلاش می کنیم طی فرآیندی چند ساله فضا را مهیا و نیروهای مورد نیاز خود را بر مبنای توانمندیها و رشته های مد نظر بکارگیری کنیم.

گفتنی است، وزیر آموزش و پرورش با همراهی معاون استاندار خراسان رضوی و مسوولان استانی اداره کل آموزش و پرورش امروز (۱۵ خردادماه) با استقبال مسوولان سبزوار وارد این شهرستان شد.

حضور در جلسه شورای اداری سبزوار، بهره برداری از دانشگاه فرهنگیان، کلنگ زنی آموزشگاه «موثقی» و نشست با مدیران مدارس قطب شهید فرومندی از برنامه های سفر علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به سبزوار است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت