میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترور دو تن از نزدیکان «هادی العامری» در بغداد

یک منبع امنیتی عراق از ترور دو تن از نزدیکان دبیر کل سازمان بدردر بغداد خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۲۷۰۵
| |
3949 بازدید

ترور دو تن از نزدیکان «هادی العامری» در بغداد


به گزارش تابناک، ایلنا به نقل ازبغداد الیوم نوشت: یک منبع امنیتی عراق شامگاه گذشته –یکشنبه- اعلام کرد که دو تن از نزدیکان یکی از مقام‌های بلند پایه کشور در منطقه «راشدیه» در بغداد ترور شدند.  

این منبع گفت: «افراد ناشناس سوار بر موتور سیکلت دو نفر را که یکی از آنها از بستگان یکی از مقامات رسمی بود، در منطقه راشدیه در شمال بغداد ترور کردند».

وی افزود: «عناصر مسلح پس از عملیات ترور متواری شدند».

وزارت کشور عراق بلافاصله اعلام کرد که دو عنصر به متهم به انجام عملیات ترور علیه دو تن از نزدیکان «هادی العامری»، رئیس سازمان بدر در بغداد را دستگیر کرده است.

وی گفت که یکی از قربانیان از افراد بسیار نزدیک به العامری بوده است و تحقیقات درباره ابعاد مبهم این عملیات همچنان ادامه دارد.   

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت