رباط صلیبی دروازه‌بان اول کره، پاره شد

کد خبر: ۱۲۱۶۶۷۶
| |
4350 بازدید

رباط صلیبی دروازه‌بان اول کره، پاره شد

دروازه‌بان اول تیم ملی کره جنوبی رباط صلیبی داد و ادامه جام ملت‌های آسیا را از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ مصدومیت شدید کیم سئونگ جیو گلر کره‌جنوبی که عضو باشگاه الشباب عربستان است، شوک بزرگی به یورگن کلینزمن وارد کرده است.

کره‌جنوبی احتمالا حریف ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۲۳ قطر خواهد بود که در حال برگزاری است. 

فدراسیون فوتبال کره جنوبی اعلام کرد، دروازه‌بان اول تیم ملی این کشور به دلیل پاره شدن رباط صلیبی‌اش در جریان تمرینات روز گذشته (پنجشنبه) دیگر نخواهد توانست به میدان برود و به این ترتیب بازی‌های بعدی تیمش در جام ملت‌های آسیا را از دست داد.

او ۳۳ساله است و در اولسان هیوندای به فوتبال کره‌جنوبی معرفی شد و در دو تیم ویسل کوبه و کاشیما ریسول سابقه بازی دارد. کیم از سال ۲۰۲۲ در الشباب بازی می‌کند و ۴۹ بازی درون دروازه این تیم ایستاده است.

 

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت